Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası Babalar Günü'nde konser verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası Babalar Günü'nde konser verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası Babalar Günü\'nde konser verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, Sayapark AVM'de Babalar Günü'ne özel düzenlenen konserde sahne aldı. Konserde çocuklarıyla birlikte gelen babalar keyifli bir gün geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Pop Orkestrası, 'Yaz Dostum' konserleri kapsamında da Mersinlilerle buluşmaya devam ediyor.

18.06.2023 13:30

Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, Babalar Günü'nde Sayapark AVM'de düzenlenen konserde sahne aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, Sayapark AVM'de Babalar Günü'ne özel düzenlenen konserde müzikseverlerle buluştu. Çocuklarıyla birlikte gezmeye gelen babalar konserle keyifli bir gün geçirdi.

Kızıyla birlikte gezmek için Sayapark'a gelen ve Babalar Günü Konseri ile karşılaştığını söyleyen vatandaş Haluk Kanat, şunları söyledi:

"Benim için sürpriz oldu. Ben çocuğumu getirdim gezmeye. Sonra baktım ki etkinlik düzenlenecek, çok güzel buldum. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni bu yaptığı güzel işten dolayı tebrik ediyorum. Bütün babalar adına bir baba olarak ben teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu tür faaliyetlerin devamını da bekliyoruz. Hakikaten çok mutluyum. İlk defa böyle bir Babalar Günü kutlamasına şahit oldum."

Servet Acar ise "Çok güzel olmuş. Buradan geçerken fark ettik, sürpriz oldu. Eğlendim, mutlu oldum. Başkan'ımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Pop Orkestrası ile Türk Müziği Orkestrası 'Yaz Dostum' konserleri kapsamında da Mersinlilerle buluşmaya başladı. Tarsus'tan Anamur'a ilçe ilçe gezen sanat ekibi yaz akşamlarını ezgilerle dolduruyor. 11 Haziran'da başlayan konserler ile Büyükşehir sırasıyla Mut, Tarsus, Silifke, Bozyazı, Anamur ve Aydıncık'ta müzikseverleri bir araya getirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası Babalar Günü'nde konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement