Minik Kalplerden Semaya Açılan Eller - Son Dakika
Kültür Sanat

Minik Kalplerden Semaya Açılan Eller

Minik Kalplerden Semaya Açılan Eller

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri 'Minik Kalplerden Semaya Açılan Eller' adlı proje gerçekleştirildi.

02.05.2017 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinden Hakan DEVELİ ve Emre ÜNAL'ın hazırladıkları 'Minik Kalplerden Semaya Açılan Eller' adlı proje gerçekleştirildi.

Öğrencilerin Sosyal Sorumluluk Dersi Kapsamında, kutlu doğum haftası ile ilgili hazırladıkları proje, 21 Nisan cuma günü UŞAK/ MERKEZ - Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşti.

Minik kalplere Peygamber Efendimizin (S.AV) hayatının anlatılması, sünnetlerinin alışkanlık haline getirilmesinin sağlanması ve maneviyat duygularını pekiştirmek amacı ile gerçekleşen projeye öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Peygamber Efendimizin (S.AV) hayatının anlatımı ve Kur'an-ı Kerim Tilavetinden sonra İlahi Dinletisi ile devam eden proje, Peygamber Efendimizin (S.A.V) günlük sünnetlerinden oluşan Sünnet Kartlarının öğrencilere dağıtılması ile son buldu.


Son Dakika Kültür Sanat Minik Kalplerden Semaya Açılan Eller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement