Disney, Muppets'ı Aranıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Disney, Muppets'ı Aranıyor

Disney, Muppets\'ı Aranıyor

Disney filmi Muppets Aranıyor aralarında Berlin, Madrid, Dublin ve Londra'nın da bulunduğu Avrupa'nın en heyecan verici bazı yerlerindeki büyük sinemalarda kapalı gişe oynayan tüm Muppets üyelerini bir dünya turuna çıkarıyor.

14.02.2014 10:59  Güncelleme: 10:56

Fakat kargaşa, kuklaların peşini uzak diyarlarda da bırakmıyor ve kuklalar kendilerini farkında olmadan dünyanın bir numaralı sabıkalısı, Kermit'e tıpatıp benzeyen Constantine ve onun Ricky Gervais tarafından resmedilen sağ kolu, İki Numara lakaplı Dominic'in başında bulunduğu uluslararası bir suç eyleminin içinde buluyorlar. Filmde Tina Fey cesur bir hapishane gardiyanı olan Nadya rolünde karşımıza çıkıyor. Ty Burrell ise İnterpol ajanı Jean Pierre Napoleon'u canlandırıyor.

Disney filmi "Muppets Aranıyor" yönetmeni, James Bobin. Filmin yapımcılığını ise David Hoberman ve Todd Lieberman üstleniyor. Senaryo, Bobin ve aynı zamanda John Scotti ile birlikte baş yapımcılığı üstlenen Nicholas Stoller'a ait. Muppets Aranıyor'un müziklerini Oscar ödüllü şarkı yazarı Bret McKenzie yaptı. "Muppets Aranıyor" 13 Haziran 2014'te vizyona girecek.

Tür: Aile Komedisi
Vizyon Tarihi: 13 Haziran 2014

Oyuncular:Kurbağa Kermit, Miss Piggy, Ayı Fozzie, Gonzo, Animal, Ricky Gervais, Ty Burrell ve Tina Fey
Yönetmen:James Bobin
Yapımcılar:David Hoberman ve Todd Lieberman
Baş Yapımcılar: Nicholas Stoller, John Scotti
Senaryo:James Bobin, Nicholas Stoller

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Disney, Muppets'ı Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement