Önder Focan'ın Yeni Projesi - Son Dakika
Kültür Sanat

Önder Focan'ın Yeni Projesi

Önder Focan\'ın Yeni Projesi

Ramazan ve Caz Forum İstanbul'da bir araya geliyor

25.07.2012 08:42

Ünlü gitar virtüözü Önder Focan'ın yeni projesi, yerel melodilerin caz disiplilinde yorumlandığı "Swing A La Turc" 28 Temmuz Cumartesi akşamı Forum İstanbul Ramazan Sahnesi'nde olacak.

Forum İstanbul, klasik ramazan ayı etkinliklerine farklı bir bakış açısı getirerek, ziyaretçilerine capcanlı, dinamik bir program sunuyor. Önder Focan ve grubunun, caz enstrümanlarının yanına otantik çalgı 'ney'i de katarak, Türk Sanat Müziği kökenli parçaları ve Lal, Sen gibi yıllardır genel beğeni de bulmuş, huzur ve derin müzikal keyif veren eserleri caz disiplininde yorumladığı yeni projesi "Swing A La Turc", önümüzdeki Cumartesi akşamı Forum İstanbul ziyaretçilerine muhteşem bir caz performansı sunacak.

Türk Sanat Müziği ezgileri ve çok sevilen diğer şarkıların caz formlarında yorumlandığı Swing A La Turc'ta, düzenlemeleri yapan Önder Focan aynı zamanda gitarda. Grupta, neyde Aziz Şenol Filiz, kontrbasta Erdal Akyol, davulda Ferit Odman, trompet ve flugelhornda Şenova Ülker yer alıyor.

Forum İstanbul, herkesin yakından tanıdığı Türk ezgilerinin caz disiplininde yeni bir tat olarak sunulacağı bu çok özel konseri deneyimlemek isteyen herkesi 28 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:15'te Forum İstanbul Ramazan Sahnesi'ne davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Önder Focan'ın Yeni Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement