Onur Akın, Edip Akbayram'ı Avanos'taki Sokağında Ziyaret Etti - Son Dakika
Kültür Sanat

Onur Akın, Edip Akbayram'ı Avanos'taki Sokağında Ziyaret Etti

Onur Akın, Edip Akbayram\'ı Avanos\'taki Sokağında Ziyaret Etti

Ünlü sanatçı Onur Akın, yılların duayen sanatçısı Edip Akbayram'ı Avanos'taki isminin verildiği sokağında ziyaret etti. Onur Akın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, değerli sanatçılara yaşarken önem verilmesi gerektiğini vurguladı. Edip Akbayram ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, tüm sanatçı dostlarını sokağına beklediğini söyledi.

07.08.2023 02:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Onur Akın yılların duayen sanatçısı Edip Akbayram'ı Avanos'taki isminin verildiği sokağında ziyaret etti. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Onur Akın, böylesi değerli sanatçılara yaşarken hep önem verilmesini gerektiğini söyledi.

edipakbayram-onurakin1.jpg

Akın " Benim sanatçı ve yorumcu olarak idolüm,çocukluğumun kahramanı,dünya güzeli ağabeyim Edip Akbayram'ın Avanos'daki sokağına konuk olduk. Sanata ve sanatçıya yaşarken değer verilirse anlamı var,öldükten sonra verilen değerin hiç bir önemi yok benim için…Avanos Belediyesini bu anlamda kutluyor ve örnek olmasını diliyorum. Edip Akbayram büyük bir çınardır,biz de onun dallarında serçe olabilirsek ne mutlu bize diyelim,herşeyin en güzelini hak ediyor büyük usta" dedi.

Duayen sanatçı Edip Akbayram ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm sanatçı dostlarını Avanos'taki sokağına beklediğini söyledi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Onur Akın, Edip Akbayram'ı Avanos'taki Sokağında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement