Palyaço Prens" Minik Seyircilerini Bekliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Palyaço Prens" Minik Seyircilerini Bekliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Palyaço Prens" adlı yeni çocuk oyununu izleyicilerin beğenisine sunacak.

19.12.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Palyaço Prens" adlı yeni çocuk oyununu izleyicilerin beğenisine sunacak.

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, Turgay Yıldız'ın yazdığı ve Süeda Çil'in yönettiği oyunun ilk gösterimi, yarın Ümraniye Sahnesi'nde yapılacak.

Çocukların hayal dünyasının masal olgusuyla beslenmesi için kurgulanan oyunda, prens ve prenseslerin olmadığı günümüzde onlara ait görünen şefkat-acımasızlık, iyilik-kötülük, mutluluk-mutsuzluk gibi duygular ve en önemlisi sevgi, renklerle anlatılıyor.

Sahne ve kostüm tasarımını Emra Albayrak Şahin, müziğini Esin Engin, ışık tasarımını Osman Aktan, koreografisini Hamit Erentürk ve müzik direktörlüğünü Hakan Elbir'in yaptığı oyunda, Musa Arslanali, Gürkan Başbuğ, Cem Baza, Özgür Dağ, Hakan Gümüş, Deniz Yeşil Mavi, Aslı Şahin, Aybar Taştekin, Ayşecan Tatari, Edip Tepeli ile Hazal Uprak rol alıyor.

Üç yaş ve üzeri çocukların seyredebileceği oyun, 20 ve 27 Aralık ile 3 Ocak'ta Ümraniye Sahnesi'nde, 10-24 Ocak arasında ise Gaziosmanpaşa Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Palyaço Prens' Minik Seyircilerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement