Patron Mutlu Son İstiyor" Filminin Oyuncuları Eskişehir'de - Son Dakika
Kültür Sanat

Patron Mutlu Son İstiyor" Filminin Oyuncuları Eskişehir'de

Patron Mutlu Son İstiyor" Filminin Oyuncuları Eskişehir\'de

Oyuncular, Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu, bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen "Eskişehir Film Galaları" etkinliğine katıldı.

05.01.2014 16:24

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin oyuncuları, Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu, Eskişehir'de bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen "Eskişehir Film Galaları" etkinliğine katıldı.

Hoşnudiye Mahallesi'ndeki alışveriş merkezine gelen ünlü oyunculara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sinema salonu önünde izleyicilerle bir araya gelen Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Çevik, filmin Eskişehir'in ardından Bursa ve Avrupa'da tanıtımının yapılacağını belirterek, filmi herkesin beğeneceğini kaydetti.

Oyunculardan Ezgi Mola da Eskişehir halkının sanatsever olduğunu dile getirerek Eskişehir'de de film çekmek istediklerini anlattı.

Çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen filmde, Tolga Çevik ve Ezgi Mola'ya Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Ayşenur Yazıcı ve Nusret Çetiner eşlik ediyor. Film de bir senaryo yazarının, patronunun siparişi üzerine mutlu son ile biten bir aşk hikayesi yazması sırasında yaşadıkları anlatılıyor. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Patron Mutlu Son İstiyor' Filminin Oyuncuları Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement