Renkli Bir Festival Sizi Bekliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Renkli Bir Festival Sizi Bekliyor

Renkli Bir Festival Sizi Bekliyor

16-26 Şubat tarihleri arasında bu yıl 11'incisi düzenlenen !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin biletleri MyBilet'ten satışa çıktı.

10.02.2012 16:56  Güncelleme: 16:58

Festivalde sanatseverlerin hizmetine ilk kez sunulan ve büyük avantajlar sağlayan G!ft Card ile kart sahipleri, yüklenen 40 TL'lik tutarla 10 bilete 1 bilet hediye kazanıyor.

Eğlence sektörünün ilk bilet satış firması MyBilet'ten bu yıl 11'incisi düzenlenen !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin biletleri satışa sunuldu. Yılın en çok konuşulan ödüllü bağımsız filmleri ve yönetmenlerini izleyiciyle buluşturan festivalde, sinemaseverlerin hizmetine sunulan G!ft Card uygulamasıyla büyük avantajlar sağlıyor. G!ft Card sahipleri, kartlarına yüklenen 40 TL'lik tutar ile 10 adet bilet alabiliyor. Bu 10 bilete 1 bilet de festival tarafından hediye ediliyor.

Dünyanın dört bir yanından farklı ve başarılı filmleri buluşturan festival bu sene, 01-04 Mart Ankara ve diğer yıllardan farklı olarak ilk kez 02-04 Mart'ta İzmir'de sinemaseverlerle buluşacak. İlginç konukları, renkli partileri ve eylem-odaklı atölye çalışmaları ile dolu bir program sunan festivalde, The Descendants, Take Shelter ve Bellflower gibi yılın en çok konuşulan bol ödüllü filmleri Hit Filmler bölümünde Digitürk işbirliğinde yerini aldı. 2012 senesine özel yeni bölümleri arasında NTV işbirliğinde People Power/Arka Bahçe, CNBC-e ortaklığında e-şıkkı ve Turkcell Profesyoneller Kulübü'nun sunduğu Yol bölümü var. !f İstanbul klasiklerinden olan Fantastik Filmler ise gnctrkcll ortaklığında. !f İstanbul'un bu seneki sürprizlerinden biri ise müzik filmleri, partileri ve etkinliklerini Adidas Originals ana sponsorluğunda !f Music başlığı altında toplaması ve ünlü İngiliz besteci Micheal Nyman gibi konukların da katılımıyla genişletmesi.

Festival 16-26 Şubat tarihleri arasında AFM Fitaş Beyoğlu, Maçka G-Mall, AFM İstinye Park ve AFM Caddebostan Budak, 1-4 Mart tarihlerinde Ankara CEPA'da, 2-4 Mart tarihlerinde İzmir Balçova KİPA'da gerçekleşecek.

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin biletleri Mybilet noktalarından veya MyBilet.com'dan alınabilinir. 11 Şubat'tan itibaren festival gişelerinden alabilir veya internet üzerinden aldığınız biletleri teslim alabilirsiniz. Gişeler; İstanbul AFM Budak Caddebostan, AFM Fitaş, AFM İstinye Park, Cinebonus Maçka G-Mall (Gösterim Günleri) Kredi Kartı İstanbul AFM Akmerkez, AFM Atirus, AFM Atlantis Kurtköy, AFM Beylikdüzü Migros, AFM Budak Caddebostan, AFM Fitaş, AFM Forum İstanbul, AFM Maltepe Carrefour Park, AFM Mohini, AFM Pendorya, AFM Ümraniye Carrefour, Turkuazzo. Festival bilet fiyatları 7- 16 TL arasında değişiyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

Ayrıntılı bilgi için; www.mybilet.com veya www.ifistanbul.com

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Renkli Bir Festival Sizi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement