Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı - Son Dakika
Kültür Sanat

Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı

Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara\'da açtı

Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı.

05.11.2022 23:49  Güncelleme: 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ressam Melise Harris "Ascension" isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı.

Çankaya ilçesinde bulunan Canvas Art Gallery'de açılan sergi sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Melise Harris açılışta yaptığı açıklamada, ilk kişisel sergisini açtığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

8 yaşından beri resim yaptığını aktaran Harris, "Resim yapmak benim için bir tutku. Daha önce birçok sergiye katkıda bulundum. Ancak bu benim ilk kişisel sergim. O açıdan çok gururluyum." dedi.

Harris, sürekli öğrenmeye ve üretmeye çalıştığını belirterek, "Daha önce de çizerlik yaptım. Birçok kitap kapağına illüstrasyonlar yaptım. Özel bir sanat merkezinde bir süre resim öğretmenliği yaptım. Ayrıca heykel dersleri vermeye devam ediyorum. Bu ilk sergimde bana destek olan Canvas Art Gallery sorumlusu Atılgan Bayar Bey'e de çok teşekkür ediyorum. Sergim 20 Kasım tarihine kadar açık olacak. Tüm sanatseverleri sergimi görmeye bekliyorum." diye konuştu.

Melise Harris kimdir?

1996'da Endonezya'nın Bali şehrinde doğdu. 2013 yılında güzel sanatlar eğitimi için Türkiye'ye geldi. Ankara Güzel Sanatlar Lisesi'nden 2017 yılında mezun olan genç sanatçı ardından Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü'nde eğitim gördü.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ressam Melise Harris 'Ascension' isimli ilk kişisel sergisini Ankara'da açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
    01:45 İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul'daki Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. İmamoğlu, genç yöneticilerin yeni nesil belediyecilik taleplerine hızlı ve pratik çözümler üretebileceğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu konuşmasında gençlere yönelik yapılan hizmetlerden ve gelecek hedeflerinden de bahsetti.

  • Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı
    00:41 Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı

    Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde düzenlenen 'Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı' etkinliği, üniversitenin Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Öğrenciler ve akademisyenlerin de katıldığı etkinliğe 3 bini aşkın kişi katıldı. İftarın ardından katılımcılar cemaatle akşam namazı kıldı ve toplu dua etti.

  • Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı
    00:09 Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı

    Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Eflatun filminin galası Torun Center'da gerçekleştirildi. Yönetmen Cüneyt Karakuş, filmin senaryosunun 2013'te kaleme alındığını ve pandemi öncesi çekimlerin tamamlandığını belirtti. Film, görme engelli bir kadının saf ve gerçek aşkı bulma hikayesini anlatıyor. Ayrıca, film Japonya, Kırgızistan, Bangladeş ve Fransa gibi ülkelerde de gösterildi.

  • Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi
    23:04 Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, depremzede çocuklar için Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlendi. Gölge oyunu sanatçısı Hüseyin Yozgatlı tarafından sunulan gösteri, çocuklar tarafından ilgiyle takip edildi. Gösteriyle çocukların yüzleri güldürülmeye çalışıldı.


Advertisement