"Senin Hikayen"de, Örnek "Gelin-Kaynana" - Son Dakika
Kültür Sanat

"Senin Hikayen"de, Örnek "Gelin-Kaynana"

"Senin Hikayen"de, Örnek "Gelin-Kaynana"

TAFF Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği "Senin Hikayen" sinemalarda!

30.12.2013 11:43

"Senin Hikayen"de, babaanne olma arzusuyla yanıp tutuşan Meral karakterini canlandıran Nevra Serezli'yle, kariyeri ve çocuk sahibi olmak arasında bir karar aşamasına gelen Esra karakterini canlandıran Selma Ergeç; filmdeki kayınvalide-gelin ilişkisinin alışılmışın dışında olduğunun altını çiziyor. Serezli ve Ergeç, toplumdaki kalıplaşmış, çekişmeli, dinamiği tehlikeli "gelin-kaynana" ilişkisi algısının aksine; Meral ve Esra'nın mesafeli görünse de sevgi ve saygıya dayanan, dengeli ve güçlü bir ilişki kurduğunu belirtiyor.

27 Aralık'ta vizyona giren "Senin Hikayen"i Tolga Örnek yazıp yönetirken, yapımcılığını TAFF Pictures üstleniyor. Başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay'ın paylaştığı "Senin Hikayen"de ilk kez bir araya gelen Serezli ile Ergeç, kayınvalide-gelini canlandırıyor. Hemen herkesin hayatında yaşadığı benzer sorunları, sorgulamaları, sahip olduğu değerleri gerçek ve yalın bir sinema diliyle aktaran "Senin Hikayen"; sıcak, samimi, hepimize ait bir hikayeyle herkesin hayatına farklı noktalardan dokunuyor.

Başrollerin yanı sıra, İdil Fırat, Başay Okay, Levent Can, Murat Serezli, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şirin Kılavuz, Gözde Kocaoğlu ve Yeliz Orçin'in de rol aldığı "Senin Hikayen"de; Cem Bender ve Tolga Örnek'in oğlu Derin Örnek de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyorlar.

TAFF Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği "Senin Hikayen" sinemalarda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Senin Hikayen'de, Örnek 'Gelin-Kaynana' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement