Seozone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları - Son Dakika
Kültür Sanat

Seozone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları

Seozone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları

23 Ağustos Salı günü saat 19.00'da düzenlenecek olan SEOzone Meetups, ücretsiz olarak SEO konusuna ilgi duyan katılımcıları bir araya getirmeye devam ediyor.

21.08.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Ağustos Salı günü saat 19.00'da düzenlenecek olan SEOzone Meetups, ücretsiz olarak SEO konusuna ilgi duyan katılımcıları bir araya getirmeye devam ediyor. Sektörün gelişimine katkı sağlamak için SEO danışmanlığı alanında hizmet sağlayan ZEO'nun İstanbul ofisi tarafından düzenlenen etkinlik; katılımcılarına hem çevre, hem de kişisel gelişim vaat ediyor. Etkinlik programıysa şöyle:

18: 30 - 19: 00 - Networking & Tanışma

19: 00 - 19: 45 - Crawl Bütçesini Optimize Ederek Arama Motoru Kaynaklarını Yönetmek (Osman Mutlu)

19: 45 - 20: 00 - Kahve Arası

20: 00 - 20: 45 - Chicago'dan Bakış ile Türkiye ve ABD Pazarının SEO Yönünden Farklılıkları (İlyas Teker)

Ağustos ayı kafe toplantısında, ilk konuşmacımız SEOzeo'da SEO Executive olarak görevini sürdüren Osman Mutlu olacak ve "Crawl Bütçesini Optimize Ederek Arama Motoru Kaynaklarını Yönetmek" konusu üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirecek.

45 dakikalık iki farklı oturumun olacağı etkinliğimizin ikinci oturumunda ise, iProspect Chicago'da SEO Yöneticisi olarak sürdürdüğü görevinden henüz ayrılan İlyas Teker, "Chicago'dan Bakış ile Türkiye ve ABD Pazarının SEO Yönünden Farklılıkları"na değineceği sunumunu gerçekleştirecek.

Etkinliğin kapasitesinin 300 kişilik olması sebebiyle, biletler Eventbrite üzerinde sınırlı sayıda sunulacaktır. Tüm katılımcıların Eventbrite uygulamasındaki doğrulama mesajını katılım esnasında göstermeleri rica edilecektir.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Seozone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement