Seyhan Belediyesi Sanat Sokağınızda Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Seyhan Belediyesi Sanat Sokağınızda Etkinlikleri Devam Ediyor

Seyhan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sanat Sokağınızda' etkinlikleri, Ağustos ayı boyunca 5 farklı mahallede gerçekleştiriliyor. Çocuklar, Gezici Bilgi Evi'nde kitap okuyarak ve Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği oyunlarla keyifli bir yaz akşamı geçiriyor. Eylül ayında ise 12 farklı mahallede çocuk oyunlarıyla devam edecek.

11.08.2023 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sanat Sokağınızda" etkinlikleri devam ediyor.

Seyhan Belediyesi, sanat etkinliklerini ilçenin sokaklarına taşıdı. Ağustos ayı boyunca 5 farklı mahallede ikişer gün düzenlenecek "Sanat Sokağınızda" etkinliklerinde çocuklar, Gezici Bilgi Evi'ndeki öğretici ve eğlendiren kitapları okuyor; eğlenceli aktivitelerle ve Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği "Mıstık ile Fıstık" oyunuyla keyifli bir yaz akşamı geçiriyor.

Sanat Sokağınızda kapsamında düzenlenen ikinci etkinlikte ise Şehir Tiyatrosu oyuncuları "Mahallede Düğün Var" adlı yetişkin oyunuyla sanatı sokağa taşıdı. Eylül ayında ise 12 farklı mahallede gerçekleştirilecek etkinlikte Şehir Tiyatrosu oyuncuları çocuk oyunuyla Seyhan sokaklarında çocuklarla buluşacak.

Seyhan Belediyesi Sanat Sokağınızda Etkinlikleri Devam Ediyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Seyhan Belediyesi Sanat Sokağınızda Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement