Tom Cruise ve Film Ekibi Kapalıçarşı'yı İnceledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Tom Cruise ve Film Ekibi Kapalıçarşı'yı İnceledi

Tom Cruise ve Film Ekibi Kapalıçarşı\'yı İnceledi

Pazar günleri kapalı olan Kapalıçarşı, Tom Cruise ve film ekibinin inceleme yapması için açıldı. Tom Cruise'un Ajan Ethan Hunt karakterini canlandırdığı 'Görevimiz Tehlike' filmlerinde dublör kullanmadığı biliniyor. Film ekibi, İstanbul'da çekim yapacakları mekanları gezmek için Kapalıçarşı'yı ziyaret etti.

24.07.2023 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar günleri kapalı olan Kapalıçarşı Tom Cruise ve Film ekibinin inceleme yapması için açıldı. Kapalıçarşı bir başka ajan filmi olan James Bond'a da iki kez ev sahipliği yapmıştı.

Tom Cruise 60 yaşında olmasına rağmen, Ajan Ethan Hunt karakterini canlandırdığı 'Görevimiz Tehlike' (Mission Impossible) filmlerinin çekimleri sırasında dublör kullanmıyor.

Normal yaşamında da motosiklet kullanan Tom Cruise'un ABD'de 12 Temmuz'da vizyona giren filminin aksiyon sahnelerinde de bol bol motosiklet kullanılmıştı.

Tom Cruise İstanbul'da

KONUSU GİZLİ TUTULUYOR

Yönetmenliğini Christopher McQuarrie'nin yaptığı 291 milyon dolar bütçeli filmin ilk bölüm olduğu, devamının da geleceği biliniyordu.

Ancak filmin konusu ve çekim mekanları bir sır gibi saklanıyordu. Film ekibinin bazı çekimler için İstanbul'u seçtikleri bir kaç gün önce ortaya çıktı.

Tom Cruise ve yönetmen Christopher McQuarrie'nin yanı sıra film ekibinin yöneticileri Kapalıçarşı'ya gelerek inceleme yaptı.

Ekip ilk olarak Kapalıçarşı'daki Çuhacı Han, Cebeci Han, Zincirli Han'ı gezdi, daha sonra Kapalıçarşı'nın dışındaki Büyükvalide Han'da incelemelerde bulundu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Tom Cruise ve Film Ekibi Kapalıçarşı'yı İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement