Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğrencileri Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nde Konser Verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğrencileri Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nde Konser Verdi

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğrencileri Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesi\'nde Konser Verdi

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Uluslararası Müzeler Günü dolayısıyla Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesinin bahçesinde konser verdi. Müzesin bahçesinde sergilenen Roma ve Yunan uygarlıklarından kalma arkeolojik eserler arasında sahne alan öğrenciler, klasik batı müziğinden eserler seslendirdi. Konservatuvar öğretim görevlileri de konserde öğrencilerini yalnız bırakmadı.

18.05.2024 19:01

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Uluslararası Müzeler Günü dolayısıyla Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesinin bahçesinde konser verdi.

Müzesin bahçesinde sergilenen Roma ve Yunan uygarlıklarından kalma arkeolojik eserler arasında sahne alan öğrenciler, klasik batı müziğinden eserler seslendirdi.

Geleceğin sanatçıları olarak anılan konservatuvar öğrencileri piyano, yan flüt ve kontrbasla açık havada gerçekleşen konserde dinleyicilerden alkış aldı.

Konservatuvar öğretim görevlileri Çisem Önver Zafer, Sela Can Dökmeci ve Bilge Su Karaca da konserde öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Konseri Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Saraç, Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Müze Müdürü Şahan Kırçın, öğrencilerin aileleri ve müzikseverler dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğrencileri Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nde Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement