Umut Aslan Yönetmenliğinde İstanbul Görüntülerinin Yer Aldığı Lirik Video Yayınlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Umut Aslan Yönetmenliğinde İstanbul Görüntülerinin Yer Aldığı Lirik Video Yayınlandı

Umut Aslan Yönetmenliğinde İstanbul Görüntülerinin Yer Aldığı Lirik Video Yayınlandı

Umut Aslan tarafından yönetilen ve muhteşem İstanbul görüntülerinin yer aldığı lirik video, 'Asalet'in yeni versiyonu için hazırlandı. Şarkı ve klip, Kemal Aslan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Mehsem, müziğe çocukluk yıllarında başlayan ve uzun yıllar TRT İstanbul Radyosu'nda konserler veren bir sanatçıdır. Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı mezunu olan Mehsem, sahne çalışmalarına devam etmekte ve kendi kurduğu koroda eğitim vermeye devam etmektedir.

01.10.2023 16:13  Güncelleme: 16:15

"Asalet"in yepyeni versiyonu için Umut Aslan yönetmenliğinde muhteşem İstanbul görüntülerinin yer aldığı lirik video hazırlandı. Şarkı ve klip Kemal Aslan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Çocukluğundan beri müziğin içinde olan ve ilk olarak TRT İzmir Radyosu'nun çocuk korosunda şarkı söylemeye başlayan Mehsem, daha sonra kariyerine TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı olarak devam etti ve 23 yıl boyunca TRT "Akşam Sefası" programında konserler verdi.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü mezunu olan sanatçı, kariyerinde birçok festival ve konserde yer aldı. Sahne çalışmalarına devam eden Mehsem, aynı zamanda kendi kurduğu Bakırköy Mehsem Özşimşir Türk Sanat Müziği Korosu'nda eğitim vermeye devam ediyor.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Umut Aslan Yönetmenliğinde İstanbul Görüntülerinin Yer Aldığı Lirik Video Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement