Ünlü Yönetmen Bobby Roth Bursa'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünlü Yönetmen Bobby Roth Bursa'da

Ünlü Yönetmen Bobby Roth Bursa\'da

Dünyaca ünlü yönetmen Bobby Roth Bursa'ya geliyor.

14.04.2012 11:06

Tüm dünyayı kasıp kavuran 'Lost' ve 'Prison Break' gibi sevilen dizilerin ünlü yönetmeni Booby Roth, 17 – 19 Nisan tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bursa'daki sevenleriyle bir araya gelecek.

CVP Interactive tarafından çekimlerine başlanan ve Bursalı oyuncu Seda Eğridere ile Tamer Karadağlı'nın başrollerini paylaştıkları 'Alina' adlı filmin çekimlerine danışmanlık yapacak olan Roth, yeni filminin mekanını da yine Bursa'da araştıracak.

Kentin tarihi turistik mekanlarını da gezecek olan Bobby Roth, Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında da 18 Nisan Çarşamba günü Çelik Palas Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Roth, 18 Nisan Çarşamba günü saat 17.00'da Fabrika-i Hümayun'da Bursalı takipçileriyle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirecek, aynı gün saat 18.00'de de çalışmalarından detayları sunacağı bir workshop uygulamasına imzasını atacak. Ünlü yönetmen, 19 Nisan Perşembe günü saat 10.00'da da Orhangazi Parkı'nda kurulacak mini film setinde basın mensuplarına filminden bir kare sunarak 'Alina' filmi hakkında bilgiler verecek.

Bobby Roth kimdir?

Bobby Roth, uzun yıllardır 'Lost', 'Prison Break', 'Flash Forward', 'V', 'Fringe', 'Criminal Minds' ve 'Without a Trace' gibi Amerikan televizyonlarının en çok reyting alan dizilerini yönetiyor. Yönettiği bu dizilerden bazıları ülkemizde de gösterilmiş ve büyük izleyici kitlelerine ulaşmıştır. Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen bir günlük atölye çalışmasında Bobby Roth katılımcıları sinemanın kalbine götürerek ilk görüşmeden hazırlık aşamasına, çekimden montaja kadar yönetmenin televizyon ve sinema çekimlerinde oynadığı rolü anlatacak. Ünlü yönetmen, Prison Break, Flash Forward, Lost, Fringe ve V gibi dizilerden belirli bölümleri kullanarak, çekimler sırasında oluşan problemlere karşı yönetmenin yaklaşımı, sahnede istenilen konseptin yaratılması, sahnenin görsel tasarımı, oyuncu yönetimi gibi konular hakkında katılımcılara bilgi verecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ünlü Yönetmen Bobby Roth Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement