Viranşehir'de 2 yıl önce 1 kişinin öldüğü kavgada Ergün ve Cengiz aileleri barıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Viranşehir'de 2 yıl önce 1 kişinin öldüğü kavgada Ergün ve Cengiz aileleri barıştı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Viranşehir\'de 2 yıl önce 1 kişinin öldüğü kavgada Ergün ve Cengiz aileleri barıştı

Şanlıurfa Viranşehir'de, 2 yıl önce 1 kişinin öldüğü kavganın ardından husumetli Ergün ve Cengiz aileleri barıştırıldı. Ketikan Aşireti Derneği ve kanaat önderlerinin girişimiyle düğün salonunda düzenlenen barış yemeğinde dua edildi, taraflar sarılarak barıştı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde husumetli iki aile düzenlenen törenle barıştırıldı.

Yaklaşık 2 yıl önce 1 kişinin hayatını kaybettiği kavganın ardından Ergün ve Cengiz aileleri arasında husumet başladı.

Ketikan Aşireti Derneği ve kanaat önderlerinin girişimiyle aileler husumete son vermeyi kabul etti.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen barış yemeğinde Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından taraflar birbirlerine sarılarak barıştı.

Birlikte yemek yiyen aileler, barış için girişimlerde bulunanlara teşekkür etti.????

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.