Yalıkavak Sanatçılar Sokağı Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Yalıkavak Sanatçılar Sokağı Açıldı

Yalıkavak Sanatçılar Sokağı Açıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak beldesinde Sanatçılar Sokağı'nın açılışı yapıldı.25 standın bulunduğu sokağın açılışını Yalıkavak Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Saruhan yaptı.

22.06.2013 10:39

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak beldesinde Sanatçılar Sokağı'nın açılışı yapıldı. 25 standın bulunduğu sokağın açılışını Yalıkavak Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Saruhan yaptı.

Yalıkavak'ta 8 yıldır yaz aylarında hizmet veren 25 sanatçının standının bulunduğu Yalıkavak Sanatçılar Sokağı törenle açıldı. Yaz aylarında tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği standların kurulduğu sokağın açılışını Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, belediye meclis üyeleri, oyuncu Nur Erkul'un da aralarında olduğu davetliler yaptı. Stantları gezen Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, bu sezon için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra sokağın ilk kurulduğu günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Saruhan, "Burada çok güzel el emeği ürünler var. Bu ürünleri hazırlayan sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler de sanatçılarımızın burada daha rahat çalışabilmeleri için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bol kazançlı bir sezon olmasını dilerim" dedi.

Resim, heykel, ağaç oyma, karakalem ve karikatür çalışmalarının sergilendiği stantlar yaz sonuna kadar açık kalacak. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Yalıkavak Sanatçılar Sokağı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement