27 Yaşında Onların Hayatları Nasıldı? - Son Dakika
Magazin

27 Yaşında Onların Hayatları Nasıldı?

27 Yaşında Onların Hayatları Nasıldı?

Amy Winehouse'un ardından 20'li yaşların insan hayatında ne kadar önemli olduğu bir kez daha sorgulanmaya başladı.

08.08.2011 02:00

DENİZ BERDAN

ANARŞİST VE ASİ RUHLUYDUM

27 yaş farkındalıkların arttığı, kariyer yapmaya, hayatını düzenlemeye çalıştığın, verimli ve üretici bir dönem. Ben o dönemde yaratıcı ve yenilikçi olmama rağmen son derece asi ve anarşist ruhlu, inatçı bir yapıdaydım. Erken yaşta çocuğumun olması ve çok daha öncesinde kendi işimi kurarak çokça çalışmam hayatımın düzene girmesini, çevreye daha uyumlu ve olgun olabilmeyi getirdi.

ESRA OFLAZ GÜVENKAYA

KENDİMİ ÇOK SORGULARDIM

Benim 27 yaş tecrübem, kendimi sorguladığım yıllara tekabül ediyor. Özgür, enerjik, otantikliğimin farkına vardığım mutlu bir yaştı. Bence Amy sanrılı dönemlerini atlatabilseydi, mutlu olabilirdi.

BENNU GEREDE

İKİZLERİME HAMİLEYDİM

Ben 27 yaşındayken ikizlerime hamileydim ve hayatımın en önemli dönüm noktasını yaşadım. Hayatın gerçek anlamını keşfettim ve anneliğin ne kadar mucizevi bir şey olduğunu o dönemde anladım.

CENGİZ ABAZOĞLU

EN ÖNEMLİ DÖNEMİMDİ

Benim için 25 yaşından sonraki yıllar, mesleğimde kariyer yaptığım yıllar. Ben, 27 yaşında ilk bireysel defilemi gerçekleştirdim, dolayısıyla benim için hayatımdaki en önemli dönem oldu.

KEREM GÖRSEV

HATALARIM OLDU

Kimileri 27 yaşında olgunlaşır, doğru kararlar alır. Ben 27 yaşındayken hatalarım oldu ama kısa sürede mantığımı kullanarak doğru kararlar aldım; doğru davranış biçimlerini yine kendim buldum.

ZEYNEP DERELİ

HER YAŞIN ÖNEMİ VAR

Her yaşın ayrı bir önemi var. Amy Winehouse kadar kabiliyetli birinin genç yaşta ölmesi çok üzücü. Ben 27 yaşında uzun süre yurt dışında yaşadıktan sonra çok sevdiğim ülkeme döndüm.

MİNE KALPAKÇIOĞLU

SEVDİĞİM İŞİ YAPIYOrduM

27 yaşındayken ciddi bir iş hayatım vardı. Kendi şirketimi yeni kurmuştum. Sosyal hayata vaktim olmamasına rağmen mutluydum. Sevdiğim ve başarılı olduğum bir işi yapıyordum: Reklamcılık...

PELİN AKAT

HAYAT BAŞLIYOR

Bence 25 yaş sonrası önemlidir çünkü hayat tam da bu dönemde başlar. Ben de 27 yaşımda, tam hayatın ortasındaydım. İş hayatımda 10 yıldır çalışıyor ve iki yaşında bir evlat büyütüyordum.

MUSTAFA TONER

DİPLOMAMI ALMIŞTIM

Mimarlık diplomamı aldığım ve oğlumun bir yaşına bastığı bir dönemdi. 27 yaş, insan hayatındaki önemli olayları yoğun şekilde yaşadığı ve bunların önemli olduğunu 54 yaşında anlayabildiği bir yaş.

ÖZLEM SÜER

ÖZEL KILAN SEÇİMLERDİR

İnsan hayatında sadece 27 yaş değil, farkındalığı başladığı andan itibaren her yaş dilimi, her gün anlamlıdır. Her yaşı özel kılan seçimlerimiz, yanımıza aldıklarımız ve bıraktığımız izlerdir önemli olan.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 27 Yaşında Onların Hayatları Nasıldı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement