53 Yaşındaki Yonca Evcimik Direk Dansı Yaptı, Görenler Gözlerine İnanamadı - Son Dakika
Magazin

53 Yaşındaki Yonca Evcimik Direk Dansı Yaptı, Görenler Gözlerine İnanamadı

Yıllara meydan okuyan güzel şarkıcı Yonca Evcimik direk dansı yaptı. Evcimik'in bu halini görenlerin gözleri fal taşı gibi yerinden çıktı. Yaşına rağmen düzgün fiziği gözlerden kaçmadı.

07.03.2017 07:55  Güncelleme: 09:04

Yonca Evcimik müzik piyasasındaki 40. yılını Akaretler'de bir kulüpte önceki gece verdiği partiyle kutladı. Partide direk dansı yapan 53 yaşındaki Yonca Evcimik'i görenler gözlerine inanamadı. Arkadaşları "40 kere maşallah" diye tezahürat yaptı.

YONCA EVCİMİK SAHNEDEKİ 40. YILINI KUTLADI

İlk kez 14 yaşında tiyatro sahnesine çıkan, 1991'deki 'Abone' albümüyle pop müzikte şöhreti yakalayan Yonca Evcimik (53) sanat hayatının 40'ıncı yılını önceki akşam kutladı.


YAŞINA RAĞMEN DİREK DANSI YAPTIĞINI GÖRENLER İNANAMADI

Akaretler'deki 'W Lounge Super Jazz'daki partinin sürprizi Yonca Evcimik'in direk dansı yapmasıydı. Drag Queen'lerin (kadın kılığına girmiş erkek dansçı) şovu da büyük ilgi gördü.


BİRÇOK ÜNLÜ İSİM DE ORADAYDI

Yonca Evcimik kalabalık partisine sponsor da bulmuştu. Universal Yatırım'ın sahibi Hakan Cengiz tüm masrafları üstlenmişti. Konuklar arasında Haldun Dormen, Demet Akbağ, Zafer Ergin, Meltem Cumbul, Nükhet Duru gibi ünlü isimler vardı.


EVCİMİK: KENDİMİ HALA HEYECANLI HİSSEDİYORUM

Yonca Evcimik "Kendimi hâlâ ilk günkü gibi heyecanlı ve enerjik hissediyorum. 53 yaşında olduğuma kimse inanmıyor" dedi.


53 Yaşındaki Yonca Evcimik Direk Dansı Yaptı, Görenler Gözlerine İnanamadı

Son Dakika Magazin 53 Yaşındaki Yonca Evcimik Direk Dansı Yaptı, Görenler Gözlerine İnanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement