Ahmet Parlak'a Canlı Yayında Halil Sezai Sürprizi - Son Dakika
Magazin

Ahmet Parlak'a Canlı Yayında Halil Sezai Sürprizi

'İsyan'ıyla tüm Türkiye'yi sallayan Ahmet Parlak, konuk olduğu programda kendisi için hazırlanan Halil Sezai düetini izledi.

10.03.2016 11:14

'O Ses Türkiye' yarışmasında Gökhan Özoğuz'un videosunu canlı yayında izletmesinin ardından bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Ahmet Parlak, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu.

ŞAŞIRTAN SÜRPRİZ

Videosunun yayınlanmasının ardından şöhret basamaklarını hızla tırmanan ve önümüzdeki günlerde bir konser vermeye hazırlanan Parlak, 'Renkli Sayfalar' ekibinin kendisi için hazırladığı sürpriz karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

HEYECANLI HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Halil Sezai ve kendisinin seslendirdiği 'İsyan' şarkısı için hazırlanan düeti izleyen Parlak'ın heyecanlı hali dikkatlerden kaçmadı.

Ahmet Parlak\'a Canlı Yayında Halil Sezai Sürprizi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ahmet Parlak'a Canlı Yayında Halil Sezai Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • tazzik: Firt zirrrrrrritttt habere bak 50 2 Yanıtla
  • Derya: Ama cok tatlı yaaa 19 16 Yanıtla
  • ???: Iki sarhoş bir araya gelince isyan oluyor....... 12 8 Yanıtla
  • Mersinli : İyi hoşta fazla abartılmadı mı? Sırf bi şarkı için enterasan 13 2 Yanıtla
    fh: kuyusu acun sekerim 4 2
  • Kıskanmayınla. Karakter sahibi olun: Adam alkol içer içmez bize ne şarkıyı istediği söylemiş beğenenler beğenmiş beğenmeyenlerin bu çekememezliği ne? 6 0 Yanıtla
  • sevim: bu insanlar nedir tamam eyvallah şarkı soyluyor guzel ama bumudur haber yani yazık haberin şeklide değişti artık ordan burdan haber bulamıyorlar incik cincik esra erol falan fılan hadı ya azrtedyht yghkolyıotmö 4 0 Yanıtla

Advertisement