"Aile İçi Şiddete Son!" Kampanyası'na Destek - Son Dakika
Magazin

"Aile İçi Şiddete Son!" Kampanyası'na Destek

"Aile İçi Şiddete Son!" Kampanyası\'na Destek

Ayşe Arman, Berna Laçin, Çağatay Ulusoy, Erdil Yaşaroğlu, Kenan Doğulu, Özlem Süer, Pelin Karahan ve Şebnem Bozoklu'nun tasarladığı çoraplar Penti mağazalarında satışa sunuldu.

08.03.2012 11:04  Güncelleme: 14:11

Satışın tüm geliri, "Hürriyet Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı"na bağışlanacak. 8-9-10 Mart tarihlerinde Morhipo'da satılan Pastel makyaj ve güzellik ürünlerinden elde edilecek gelirin yüzde 10'u "Aile İçi Şiddete Son!" Kampanyası'na bağışlanacak.

Penti, her biri kendi alanında popüler Türkiye'nin sekiz ünlü ismiyle bir araya gelerek aile içi şiddete maruz kalan kadınlara destek için birbirinden özel çoraplar tasarlattı.

Ayşe Arman, Berna Laçin, Çağatay Ulusoy, Erdil Yaşaroğlu, Kenan Doğulu, Özlem Süer, Pelin Karahan ve Şebnem Bozoklu'nun kendi düşüncelerini, zevklerini yansıttığı ve kadına şiddeti ön plana çıkaran özel tasarımları, aile içi şiddete son demek isteyenler için Penti mağazalarında satışa sunuldu. Çoraplardan elde edilecek tüm gelir, "Hürriyet Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı"na bağışlanacak.

Pastel ile "Kadına Şiddete Hayır!"

"Aile İçi Şiddete Son!" Kampanyasına bir destek de Pastel'den geldi. 8-9-10 Mart tarihlerinde Morhipo'da satışa sunulan Pastel makyaj ve güzellik ürünlerinden edinilecek gelirin %10'u "Aile İçi Şiddete Son!" Kampanyası'na bağışlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Aile İçi Şiddete Son!' Kampanyası'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement