Ajdar Anık'ın 80 TL'ye sahne aldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika
Magazin

Ajdar Anık'ın 80 TL'ye sahne aldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu

Popstar Türkiye yarışmasının eski yarışmacısı Ajdar Anık'a ait bir görüntü, gittiği tatil beldesinde 80 TL'ye sahne aldığı iddiasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ajdar Anık, görüntülerin 2010 yılına ait olduğunu belirterek, şu anki sahne fiyatının 4 milyon euro olduğunu açıkladı. Ajdar Anık, Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olup, 'Çikita Muz' ve 'Şahdamar' gibi şarkılarıyla tanınmaktadır.

01.08.2023 15:58  Güncelleme: 17:40

2003 yılında Popstar Türkiye yarışmasının seçmelerine katılarak ün kazanan Ajdar Anık'a ait bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre Ajdar, gittiği tatil beldesinde 80 TL'ye sahne aldı. Kısa sürede birçok haber sitesinde haber olan görüntüyle ilgili sessizliğini bozan Ajdar, Haberler.com'a yaptığı açıklamada görüntülerin 2010 yılına ait olduğunu ifade etti.

"ŞU ANKİ FİYATIM 4 MİLYON EURO"

Ajdar Anık, konuyla ilgili açıklamasında "Ciddi bir mason saldırısı altındayım. O görüntüleri yeniymiş gibi bilerek servis ettiler. Görüntüler 2010 yılına ait. Tatil için gittiği mekanda bir tanıdığımın ve hayranlarımın ricasını kırmayarak şarkı okudum. Şu anki fiyatım 4 milyon euro. Bu rakamın altında sahne almıyorum" ifadelerini kullandı.

AJDAR ANIK KİMDİR?

Ajdar Anık 1994 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 'Çikita Muz' adlı şarkısı, klibiyle gündemden uzun süre düşmemiştir. Şarkılarıyla çeşitli televizyon programlarına katıldı. 2012'nin mart ayında Gülben Ergen'in gündemde olan telefon mesajlarının içindeki 'Şahdamarımsın' sözüne gönderme yaptığı 'Şahdamar' adındaki yeni şarkısıyla tekrar gündeme geldi.

Ajdar Anık\'ın 80 TL\'ye sahne aldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu

Son Dakika Magazin Ajdar Anık'ın 80 TL'ye sahne aldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Ali murat Çetinkaya: her malın pazarda alıcısı vardır 48 7 Yanıtla
  • Yener Polat: Hem 4 milyon, hemde euro... 46 2 Yanıtla
  • Erkan Çamur: Eger şarki söylememek icin istiyorsa hakkidir 40 5 Yanıtla
  • Ahmet Bey: Allah bunu dinleyenlerin yardımcısı olsun. 32 7 Yanıtla
  • fatih kara : sahneden kastı ne acaba ... 33 2 Yanıtla
  • eyup yamak: Adam öyle ya da böyle gündemde kalıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler... 32 1 Yanıtla
  • Ali Kublay: Bende bu adam nıye sahne alamıyor diye düşünüyordum demekli o parayı verecek işletme yok çok yazık böyle bir değeri dinleyemiyoruz 4 0 Yanıtla
  • Ali Kublay: Abi 2.5 versek olmaz mı ayağımız alışsın 3 0 Yanıtla
  • Ogunulus: Ajdar sana tavsiyem chp belediyeleriyle irtibata gec o parayi alirsin sanatciya saygi! 2 0 Yanıtla

Advertisement