'Aldırma Gönül' Başlıyor - Son Dakika
Magazin

'Aldırma Gönül' Başlıyor

\'Aldırma Gönül\' Başlıyor

Başrollerini Şahin Irmak ve Tülin Özen'in paylaştığı “Aldırma Gönül” bu akşam saat 20:00’de atv’de başlıyor.

04.07.2013 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, başrollerinde Şahin Irmak, Tülin Özen, Yeşim Ceren Bozoğlu, Çağlar Çorumlu, Nadir Sarıbacak, Bülent Seyran, Asena Tuğal, Meltem Yılmazkaya, İlke Solmaz Ayşenil Şamlıoğlu, Ulvi Alacakaptan'ın yer aldığı komedi dizisi 'Aldırma Gönül' bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek.

“Aldırma Gönül”; orta direk bir mahallede oturan bir grup arkadaşın günlük hayatlarının, ilişkilerinin eğlenceli hikâyesi. Delikanlılığından ödün vermeyen Mahir (Şahin Irmak) ve onun güzel ve akıllı karısı Gönül’ün (Tülin Özen) sıradan hayatları ve sorunlarını anlatıyor.

Reşitpaşa’da yaşayan Mahir ve Gönül’ün sıradan hayatları Gönül’ün astsubay emeklisi huysuz babası Cabbar’ın aniden evlerine yerleşmesiyle değişecek ve hatta bazen çekilmez olacaktır. “Aldırma Gönül” evlilik, aile, arkadaşlık ve hayat ile ilgili sıcak ve eğlenceli bir hikâye sunuyor.

Karısının ölümünden sonra, Gönül’ün bütün ısrarlı çabalarına rağmen beraber yaşama teklifine karşı çıkan Cabbar, yanlışlıkla kendi evini yakınca mecburen kızının evine yerleşecektir. Damadı Mahir ile başından beri hiç anlaşamayan Cabbar, evin düzenini alt üst edecektir. Üstelik Mahir’in yanına küçük kızı Nefise’yi de alacaktır. Mahir’in hobi odasına yerleşen Cabbar ve Mahir’in çekişmeli mücadelesi daha yeni başlamıştır.

Günlük, sıradan olaylara getirdiği farklı bakış açısıyla “Aldırma Gönül” bu akşam saat 20:00’de atv’de başlayacak.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin 'Aldırma Gönül' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement