Ali Şen 250 Bin TL'yi Böyle Kaçırdı - Son Dakika
Magazin

Ali Şen 250 Bin TL'yi Böyle Kaçırdı

Ali Şen 250 Bin TL\'yi Böyle Kaçırdı

'Kim Milyoner Olmak İster' yılbaşı özel bölümüne katılan Ali Şen, 11. soruda elendi.

01.01.2014 01:55  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, ATV ekranlarında yayınlanan Kenan Işık'ın sunduğu yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster' yılbaşı özel bölümüne katıldı.

MEHMET BARLAS'I ARADI

Başarılı bir yarışma çıkaran Ali Şen 11.soruya kadar geldi. Onbirinci soruda karşısına çıkan "İnsanlarla diyalog kurarak yeni bilgiler öğrenmek üzere tasarlanan robot 'Kiribo', görevlilerin 'Noel baba'dan ne istersin?"sorusuna ne yanıt vermiştir sorusunda telefon jokerini kuallanarak, Gazeteci Mehmet Barlas'tan yardım istedi. 

YANLIŞ CEVABI VERDİ

Mehmet Barlas'ın "Arkadaş istiyorum" yanıtını vermesi üzerine Ali Şen de 'b' seçeneği olan 'Arkadaş istiyorum' cevabını verdi, sorunun doğru cevabı a seçeneği olan 'oyuncak roket istiyorum' olunca 15 bin TL ile yetinmek zorunda kaldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ali Şen 250 Bin TL'yi Böyle Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ALİ: SAYIN BARLAS İŞTE SENİNDE NE MOK OLDUĞUN ORTAYA ÇIKTI BU İŞLER MİLLETE YALAN SÖYLEYEREK KANDIRMAYA BENZEMEZ ALDINMI BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ HİÇ UTANMADINMI TÜRK MİLLETİNİN KARŞISINDA BENCE SENİN YÜZÜNDE KIZARMAMIŞTIR ÇÜNKÜ NE OLDUĞU GÖZLERİ GÖREN HERKES BİLİYOR SADECE GÖRÜPTE GÖRMÜYORMUŞ GİBİLERİ SİZLERİ GÖRMÜYOR 6 4 Yanıtla
  • Celil KÖK: ALİ ŞEN E SORULAN SORUNUN CEVABI OYUNCAK ROBOT İSTİYORUM OLACAKTIR.. ŞIKLAR ARASINDA YOK VE YANLIŞ CEVAPLAR VAR. 3 6 Yanıtla

Advertisement