Ali Sunal ve Hülya Koçyiğit'in Davası Yeniden Görülecek - Son Dakika
Magazin

Ali Sunal ve Hülya Koçyiğit'in Davası Yeniden Görülecek

Kemal Sunal'ın 36 filminin haklarını elinde bulunduran Hülya Koçyiğit ile Selim Soydan'ın sahibi olduğu Gülşah Film ile Ali Sunal arasındaki telif davası yeniden görülecek.

19.07.2016 09:45

Ali Sunal'ın babasının filmlerinin televizyon satışlarından telif istemiyle Hülya Koçyiğit ile Selim Soydan'ın sahibi olduğu Gülşah Film'e açtığı dava 2015'te görülmüş, davalıların 856 bin TL ödemesine karar verilmişti.

YARGITAY BOZDU

Hülya Koçyiğit ile Selim Soydan'ın Yargıtay'a taşıdığı dava sonuçlandı. Yargıtay ilamının sonucuna göre mahkemenin kararı Gülşah Film yararına bozuldu. Yargıtay'ın bu kararıyla Ali Sunal ile Gülşah Film arasındaki dava yeniden görülecek.


Ali Sunal ve Hülya Koçyiğit\'in Davası Yeniden Görülecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ali Sunal ve Hülya Koçyiğit'in Davası Yeniden Görülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ali Veli: Şİmdi anlaşıldı RTE ye yalakalık yapmanın sebebi 25 8 Yanıtla
  • 16: AKP YALAKASI NE OLACAK. 13 10 Yanıtla
  • Batu: E tabi seversen Erdoğan i bozdurursun Yargıtaydan karari 15 6 Yanıtla
  • husemetin canadan miklibli: ben sahsen yilardir sol kesmi benimsiyen biriyim fakat solcular elini vicnlarina gore kunusmadilarini bilyorum isiniz gucunuz muhalefet hastehaneler ve hava yolculugu ve deniz hepside guzel sizin derdiz uleyi sevmek meselesi degil sizin cizginiz ayri mezhepcilik erdogana dusmanlik hayatiniz var oluncaya kadar baykkala yapyiginiz zulume karsi muvafak olmiyacaksiniz ne yazarsaniz yazin inanmiyorum 1 2 Yanıtla

Advertisement