Amber Rose'un Paylaşımındaki Gizemli Kadın Hayranlarını Kızdırdı - Son Dakika
Magazin

Amber Rose'un Paylaşımındaki Gizemli Kadın Hayranlarını Kızdırdı

34 yaşındaki Amber Rose'un sütyen tanıtımı yaptığı paylaşımında fotoğraflarını çektirdiği gizemli kadın arkadaki aynaya yansıdı. Detayı fark eden hayranları güzel oyuncuya tepki gösterdi.

27.11.2017 09:49  Güncelleme: 12:54

Sosyal medya hesaplarından ürün tanıtımı yapan ünlülere son zamanlarda iyice alıştık. Milyonlarca kişi tarafından takip edilen ünlü isimler hesaplarını bu tarz paylaşımlar yapmak için kullanıyor. 34 yaşındaki model ve oyuncu Amber Rose da geride bıraktığımız cumartesi günü bu tarz bir paylaşımda bulundu.

ÖNCE SÜTYENİ TANITTI, SONRA...

Göğüsleri destekleyen bir sütyen modelini sosyal medya hesabından tanıtan Rose'un paylaşımlarındaki gizemli kişiyse çok geçmeden günün konusu haline geldi. Muhtemel yardımcısı olan yaşlı bir kadınla ayna karşısına geçen Amber Rose önce sütyeni tanıttı ardından da üzerindeki pahalı kıyafetle nasıl durduğunu gösterdi.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Amber tüm görüntüleri paylaşırken kullandığı telefonsa yaşlı bir kadının elindeydi. Bu durumu görüntülerden fark eden hayranlarından bazıları reklam için bu yaşta bir kadını neden yorduğu konusunda Rose'u eleştirirken, bazıları da kadının akrabası olabileceğinden hareket ederek "Ünlü de olsan insan bu yaştaki akrabasından böyle bir istekte bulunmamalı" şeklinde eleştiriler getirdi.

İşte sosyal medya o görüntüler;

Amber Rose\'un Paylaşımındaki Gizemli Kadın Hayranlarını Kızdırdı

Son Dakika Magazin Amber Rose'un Paylaşımındaki Gizemli Kadın Hayranlarını Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement