Armağan Uzun, Bülent Ersoy Show'a Konuk Oldu - Son Dakika
Magazin

Armağan Uzun, Bülent Ersoy Show'a Konuk Oldu

Armağan Uzun, Bülent Ersoy Show\'a Konuk Oldu

Show TV'de program yapan Diva, kendisini aldatan eski eşi Armağan Uzun'la canlı yayına çıktı.

11.11.2013 10:29  Güncelleme: 08:41

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un dün akşamki konukları, 2007 yılında kendisini evlendikten 20 gün sonra başka bir kadınla aldatan Armağan Uzun ile bir kaç gün önce eşinden boşanan Işın Karaca'ydı.

"IŞIN KARACA'YI UNUTTU"

Günler öncesinde duyurusu yapılan buluşma oldukça renkli geçerken, ikili birlikte şarkılar söyleyerek izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Eski eşini gören Diva, diğer konuğu Işın Karaca'yı unuttu. Işın Karaca ise, bol bol şarkı söyleyen Armağan Uzun ile Bülent Ersoy'a davulla eşlik etti.

'TAZE DAMAT' DİYE SESLENDİ

Ersoy, kimi anlarda "Evladım" diye seslendiği Armağan Uzun'a övgüler düzerken, eleştirmeyi de ihmal etmedi. Bülent Ersoy, eylül ayında yeniden evlenen eski eşine "Taze damat" diye hitap etti.

TWİTTER'DA GÜNDEM OLDULAR

Atışarak şarkı söyleyen birbirine kur yapan ikili dün akşam twitter'da gündem oldu.

"REYTİNG KAYGISI İNSANA NELER YAPTIRIYOR"

Sosyal medyada, "Bülent Ersoy eski kocası Armağan Uzun'u programa davet etmiş reyting kaygısı insana neler yaptırıyor" yorumları yapıldı. Reyting için yapıldığı iddia edilen hamleye ünlülerde Twitter'dan yorum yaptı.

İşte ünlü isimlerin Armağan Uzun'un Bülent Ersow Show'a çıkması hakkındaki tweet'leri:

Ebru Polat: Simdi bulent hanimla armagan birbirinimi seviyor o isveler cilveler neydi?

Nurgül Yeşilçay: Bülent Ersoy olmak da zor! Bugun ne kadar da enerjik. Canim benim ;) Armagan kravat kemer ve takim ayakkabilarla fazla uzaklasmis olamaz

Cenk Eren: Bence Bülent Armağan la sunmalı showu gayet güzel olur

Gülhan Tekin: Bülent Ersoy ve Işın Karaca eslerinden saygı ve sevgiyle ayrılmışlar. Hemen ardından düet yaptıkları şarkı: artık ne duamsin ne de bedduam :)

Stelyo Pipis: Ağzınıza yüreğinize sağlık şarkılar on numara yorum on numara gerisi boş dedikoduları sallayın gitsin 2 dev ses Bülent Ersoy Ve Işın Karaca

Alper Turgut: Bülent Ersoy gülüyor, sanki bir martı çığlık çığlığa ölüyor...

Atilla Taş: Armağan enişte, hiç bir şey için değilse bile, Bülent Ersoy'a bir müddet katlanması ile bike takdiri hakediyor. Evliya olsan çatlarsın.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Armağan Uzun, Bülent Ersoy Show'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement