Asya, Derin'in oyununu ortaya çıkarıyor! Sadakatsiz'in, yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Asya, Derin'in oyununu ortaya çıkarıyor! Sadakatsiz'in, yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in heyecanla beklenen 29'uncu bölüm fragmanı yayınlandı. Kaçırılma olayıyla ilgili Asya'ya iftira atan Derin'in, oyununu ortaya çıkarıyor. Fragmanda, Derin'in evine giderek yanında getirdiği bir ses kaydını dinleten Asya, gerçekleri su yüzüne çıkarırken; yaşanan bu gelişmenin üzerine Derin'e bir darbe de eşi Volkan'dan geliyor.

10.05.2021 09:17  Güncelleme: 09:25

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 12 Mayıs Çarşamba akşamı 29'uncu bölümüyle ekrana gelecek.

DERİN'İN PLANLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Asya, kendisine iftira atan Derin'in evine giderek Volkan'ın yanında bir ses kaydı dinletiyor. Kayıtta ise Derin'in Asya ve Volkan'dan intikam almak için plan yaptığı anlatılıyor. Polise yalan bilgi verdiği için suç işleyen Derin, emniyet müdürü dayısıyla yüzleşiyor. Volkan ise, "Siz bu meseleyi aile içinde halletmelisiniz" diyerek evi terk ediyor. Yaşadıklarından sonra bir de terk edilen Derin, adeta yıkılıyor.

Sadakatsiz'in 29. bölüm fragmanı yayınlandı! Asya, Derin'in oyununu ortaya çıkarıyor

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz son bölümünde Faruk ve Nazan'ın elinden kurtulan Asya ve Derin için yeni bir dönem başladı. Yaralanan Asya hastaneden taburcu olduktan sonra Derin'in tüm olanlardan kendisini suçladığını öğrendi. Bu durumu Derin'le bizzat konuşmak için hastaneye giden Asya, Derin'i uyardı. Asya, yaptıklarının ortaya çıkmaması için Derin'in ona attığı iftiraları temizlemesi gerektiğini söyledi.

Sadakatsiz'in 29. bölüm fragmanı yayınlandı! Asya, Derin'in oyununu ortaya çıkarıyor
Sadakatsiz'in 29. bölüm fragmanı yayınlandı! Asya, Derin'in oyununu ortaya çıkarıyor
Asya, Derin\'in oyununu ortaya çıkarıyor! Sadakatsiz\'in, yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Son Dakika Magazin Asya, Derin'in oyununu ortaya çıkarıyor! Sadakatsiz'in, yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bilge : Bu dizinin topluma ne gibi mesajı var anlamış değilim. 1 0 Yanıtla
  • bir garip dünya 23 ELZ: EDEN BULUR DERLER BAZEN DE GERÇEK SUÇLU HAKLI ÇIKAR ALLAH HIN ADALETİNİ BEKLEMEK LAZIM İLLAKİ EDER AMA BAZEN GÖRÜRÜZ BAZENDE GÖRMEDEN GÖÇ EDER GİDERİZ SONRADAN GELEN ADALETİN .. 0 0 Yanıtla

Advertisement