Ayrılığın İntikamı Arkadaşla Flört - Son Dakika
Magazin

Ayrılığın İntikamı Arkadaşla Flört

Ayrılığın İntikamı Arkadaşla Flört

Demi Moore ve Cameron Diaz; yaşadıkları hayal kırıklığının acısını bakın nasıl çıkarıyorlar.

23.11.2011 10:43  Güncelleme: 10:47

Demi Moore ve Cameron Diaz; yaşadıkları hayal kırıklığının acısını, kısa süre önce ayrıldıkları sevgililerinin en yakın arkadaşlarıyla flört ederek çıkarıyor!

SİYAHİ STARI YAKALADI

Holl ywood'un en çapkın kadınlarından biri olan Cameron Diaz, beyzbolcu Alex Rodriguez ile ilişki yaşamaya başladıktan sonra çok değişmişti. Diaz, gece hayatından elini eteğini çekmiş, sevgilisi gibi kendini spor yapmaya vermişti. Ancak güzel oyuncu evlilik hayalleri kurarken, Rodriguez'in ayrılık isteğiyle büyük bir yıkım yaşadı.

EVİND E BULUŞUYORLAR

DIaz, yeniden hayata dönmek için intikam ateşinden güç alıyor. Ünlü oyuncu, kendisinden ayrılır ayrılmaz başka bir aşka yelken açan Rodriguez'e acı çektirmek için onun yakın arkadaşı olan şarkıcı P. Diddy ile görüşmeye başladı. İki ünlü isim sık sık P. Diddy'nin evinde ve Los Angeles'ın lüks gece kulüplerinde bir araya geliyor.

GÖZÜ YİNE BİR GENÇTE

Demı Moore (49), Ashton Kutcher'ın ihaneti yüzünden çok acı çekiyor. 2005 yılında evlendiği, kendinden 16 yaş küçük Kutcher'ın Hollywood tarafından tanınması için kendisini geri plana atan Moore, şimdi intikam ateşi ile yanıp tutuşuyor.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Moore, ilk olarak Kutcher'a yüklü bir tazminat davası açacak. Ancak bununla da yetinmeyen güzel oyuncu, aşağılanmış olmasının hıncını Kutcher'ın yakın arkadaşlarından 1984 doğumlu Ben Hollingsworth ile ilişki yaşayarak çıkarıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ayrılığın İntikamı Arkadaşla Flört - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement