Ayrılık Katie Holmes'a Yaradı - Son Dakika
Magazin

Ayrılık Katie Holmes'a Yaradı

Ayrılık Katie Holmes\'a Yaradı

Katie Holmes, güzelleşmek ve stiline dikkat etmek için kesinlikle Tom Cruise'dan ayrılmayı bekliyormuş!

09.09.2012 06:02  Güncelleme: 10:41

Katie Holmes, güzelleşmek ve stiline dikkat etmek için kesinlikle Tom Cruise'dan ayrılmayı bekliyormuş!

Cruise ile evliliği sırasında yorgun, bakımsız ve özensiz haliyle dikkat çeken Holmes, şimdiyse eski günlerinden çok daha güzel!

Tom Cruise, Oprah şovda kanepede zıplayarak Katie Holmes'a aşkını ilan ettikten sonra çift, İtalya'nın başkenti Roma yakınlarında bir kalede 2006 yılında evlenmişti.

Ünlü çift, üç ay önceyse boşanma haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin, altı yıl süren evliliklerini bitirme gerekçesi ise "aile için özel bir mesele" olarak açıklandı. Boşanma başvurusunu ise Katie Holmes yaptı.

Amerikan magazin çevreleri de bu haber karşısında şaşkındı:

"Katie'nin boşanma başvurusunda bulunmasının, Tom Cruise'un yaptığı açıklamaya bakacak olursak bizim kadar onu da şaşırttığını düşünüyorum. Bu, dün gizli olarak yapıldı. New York'taki mahkemede gerçek isimlerini kullanmadılar. Tom Cruise, bundan dolayı üzgün olduğunu açıkladı. Bu da onun Katie'in hareketine şaşırdığını gösterir"

Tom Cruise daha önce Mimi Rogers ve Nicole Kidman ile evlilik yapmıştı. 49 yaşındaki Tom Cruise ile 34 yaşındaki Katie Holmes'un, 6 yaşında Suri adında bir kızları bulunuyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ayrılık Katie Holmes'a Yaradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement