Baba dizisinde bu akşam neler olacak? İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevleniyor - Son Dakika
Magazin

Baba dizisinde bu akşam neler olacak? İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevleniyor

Show Tv ekranlarından izleyiciyle buluşan Baba dizisi, 7. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Yayınlanacak yeni bölümde İlhan'ın, Büşra'yı öptüğü sahne ve Emin'in duygu yüklü anları izleyiciyi derinden etkileyecek.

29.03.2022 14:00  Güncelleme: 15:41

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Ay Yapım imzalı yeni dizi Baba'nın 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisi her bölümüyle izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

BABA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İlhan ile Büşra'nın sahilde baş başa vakit geçirdiği sahnede İlhan, Büşra'nın saçına kırdığı tokanın aynısından takıyor. Bu anlarda ikili giderek birbirine yakınlaşınca İlhan, Büşra'yı öpüyor. İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevlenmeye başlıyor.

Baba dizisinde bu akşam neler olacak? İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevlenecek

Sevil'in Emin'e sitemde bulunduğu sahnede söylediği sözler herkesi şoke ederken, "En son evinde ne zaman kahkaha duydun?" sorusu üzerine Emin derinden sarsılıyor. Birden fazla kez evlat acısı yaşadığını açıklayan Emin, gözyaşlarını tutmakta zorlanırken bu anlar izleyenleri de duygulandırıyor.

Baba dizisinde bu akşam neler olacak? İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevlenecek

BABA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baba'nın 6. Bölümünde; Kadir'in evden ayrılmasıyla köşkte ve holdingde dengeler değişir. İşleri yönetmekte zorlanan Emin iyice köşeye sıkışır. Servet, üstündeki şüphelerden kurtulmak için beklenmedik bir hamle yapar. Ailesi için kendini feda eden Kadir, İlhan hakkında çok önemli bilgilere ulaşır. Hastalığıyla bir kez daha sınanan Emin, bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken bu durum eve de yansır. Ahmet'in Büşra konusunda yaptıkları Fazilet ve Emin'i harekete geçirince, Büşra'nın hamlesi herkesi şaşkına çevirir.

Baba dizisinde bu akşam neler olacak? İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevleniyor

Son Dakika Magazin Baba dizisinde bu akşam neler olacak? İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement