Başarılı oyuncu Gürgen Öz, elektrik faturasını "Öp beni, yut beni" remiksiyle sosyal medyada paylaştı - Son Dakika
Magazin

Başarılı oyuncu Gürgen Öz, elektrik faturasını "Öp beni, yut beni" remiksiyle sosyal medyada paylaştı

Zamlı elektrik faturasına tepki gösteren ünlüler kervanına oyuncu Gürgen Öz de eklendi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu, 677 TL'lik elektrik faturasını paylaşıp, arka fona da Cübbeli Ahmet Hoca'nın remiks olarak uyarlanan "Öp beni, yut beni" sözlerini ekledi.

04.02.2022 16:40  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elektrik ve doğal gaza yapılan zamlar sonrası gelen yüksek faturalar ünlü isimleri de isyan ettirdi. Gülse Birsel, Yeşim Salkım ve Seray Sever'den sonra konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım da oyuncu Gürgen Öz'den geldi.

ARKA FONDA CÜBBELİ'NİN SÖZLERİ

Sosyal medya hesabından elektrik 677 TL'lik elektrik faturasını paylaşan başarılı oyuncu, arka fona da Cübbeli Ahmet Hoca'nın remiks olarak uyarlanan "Öp beni, yut beni" sözlerini ekledi. Öz, kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alan videoya "Birbirimizi öpmeyi çok seven bir toplumuz" notunu düştü.

Başarılı oyuncu Gürgen Öz, elektrik faturasını "Öp beni, yut beni" remiksiyle sosyal medyada paylaştı

Son Dakika Magazin Başarılı oyuncu Gürgen Öz, elektrik faturasını 'Öp beni, yut beni' remiksiyle sosyal medyada paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hasancan selı: 1 elektrık faturasına gıdeceksınız 39 7 Yanıtla
  • Ahmet Karadeniz: Tasarruf yapmak lazım birazcık eski alışkanlıklarınızdan vazgeçin 0 1 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: ülkenin 20 senede geldiği durum zannedersem alım gücüne göre en pahalı faturalar katsayı olarak ülkemizde ödeniyor sandıkta hak ettiğinizi alacaksınız ey hükümet 0 0 Yanıtla

Advertisement