Belluci'nin Başına Çuval Geçirmişler - Son Dakika
Magazin

Belluci'nin Başına Çuval Geçirmişler

Belluci\'nin Başına Çuval Geçirmişler

"Gergedan Mevsimi" filminde Monica Bellucci'nin kafasına çuval geçirilen işkence sahneleri dikkat çekiyor.

13.09.2012 06:03  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahman Ghobadi'nin yönettiği, bu ay Uluslararası Toronto Film Festivali ve San Sebastian Uluslararası Film Festivali'nde görücüye çıkacak olan 'Rhino Season-Gergedan Mevsimi' filminin, 2D ve 3D olarak internette yayınlanan fragmanı büyük ilgi gördü.

İŞKENCE GÖRDÜ

Fragmanda özellikle, başrol oyuncusu Monica Bellucci'nin kafasına çuval geçirildiği işkence sahneleri dikkat çekiyor. Ünlü yıldız da, yıllar önce Amerikan askerlerinin Türk rehinelerin kafasına çuval geçirdiği görüntüleri hatırlatan sahnenin, tüm filmde kendisini en çok etkileyen bölüm olduğunu söyledi.

FİLMİN KONUSU

İran'da şahın devrilmesiyle başlayan İslami rejim devriminin hemen öncesinde geçen hikaye bu politik değişimler ekseninde sancılı bir aşk öyküsünü beyazperdeye taşıyor.

Kürt yönetmen Bahman Ghobadi'nin, çekimlerinin bir bölümünü Türkiye'de gerçekleştirdiği, başrollerini Monica Belluci ve Behrouz Vossoughi'nin paylaştığı yapım, çekim sürecinde adından oldukça söz ettirmişti.

Türk oyunculardan Beren Saat, Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan ve Caner Cindoruk'un rol aldığı film, İranlı ve Türk oyuncuları bir araya getiriyor.

Caner Cindoruk ise oyuncu Behrouz Vossoughi'nin canlandırdığı karakterini gençliğini oynarken Beren Saat'i ise Bellucci'nin kızı olarak seyredeceğiz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Belluci'nin Başına Çuval Geçirmişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement