Ben de Özledim Dizisi İlk Bölüm Fragmanı Video İzle - Son Dakika
Magazin

Ben de Özledim Dizisi İlk Bölüm Fragmanı Video İzle

Ben de Özledim Dizisi İlk Bölüm Fragmanı Video İzle

Marakla beklenen yeni dizi Ben de Özledim 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Ben de Özledim yeni bölüm son bölüm izle, Ben de Özledim star tv ilk bölümü ile ilgili ayrıntı ve detaylar.

26.10.2013 00:09

Marakla beklenen yeni dizi Ben de Özledim 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Ben de Özledim star tv ilk bölümü ile ilgili ayrıntı ve detaylar.

Türkiye'de diziler en popüler televizyon programları arasında yer alıyor. Ve nitekim yapımcılarında gözünden kaçmıyor ve sürekli yeni diziler ile izleyici karşısına çıkıyor. En son izleyicinin karşısında kendisine yer bulan dizi ise Cuma akşamları Star tv kanalında ekrana gelen Ben de Özledim dizisi.

Bu akşam itibari ile takip edeceğimiz dizinin kadrosu ise eski tanıdık isimler ile dolu. Leyla ile Mecnun ekibi bu kadroda yer alıyor. Ek olarak ise Sera Tokdemir ve Ezgi Çelik katılacaklar. Büyük ümitlerle ilk bölümünü bu akşam Star tv ekranında izlediğimiz dizinin fragman videosunu vereceğiz birazdan aynı bu yazımız üzerinden.

Dizide yönetmen Onur Ünlü ve yazarı ise Burak Aksak dizinin başrol oyuncuları Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan ve dizide konuk oyuncuların isimleri ise ilk olarak Cengiz Bozkurt olacak. Şu an fragman üzerinden diziyi takip ediniz. Dizinin daha sonra konusu ve özeti ile tekrar sizlerle buluşacağız.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Ben de Özledim Dizisi İlk Bölüm Fragmanı Video İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement