Berrak Tüzünataç Fotoğraflarıyla Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika
Magazin

Berrak Tüzünataç Fotoğraflarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Berrak Tüzünataç Fotoğraflarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Son dönemde katıldığı etkinlik ve davetlerde kombinleriyle dikkat çeken Berran Tüzünataç, sosyal medya hesaplarından paylaştığı pozlarla gündem oldu. Beğeni toplayan oyuncuya, mesaj yağdı. İşte detaylar...

15.12.2022 23:16  Güncelleme: 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Berrak Tüzünataç, paylaştığı fotoğraflarıyla sosyal medya salladı.

Son dönemde katıldığı davetlerde kombinleriyle dikkat çeken oyuncu, sosyal medyada yayınladığı karelerle kısa sürede olay yarattı.

Siyah kombiniyle dikkat çeken Tüzünataç'a kısa sürede binlerce beğeni geldi.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

Birsen Berrak Tüzünataç (2 Kasım 1984, Yalova), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı.

allowtransparency="true" data-google-container-id="a!4" data-google-query-id="CK_5qOig_PsCFYK0ZAodkV0HIQ" data-load-complete="true" height="0" hspace="0" id="aswift_3" marginheight="0" marginwidth="0" name="aswift_3" sandbox="allow-forms allow-popups allow-popups-to-escape-sandbox allow-same- origin allow-scripts allow-top-navigation-by-user-activation" scrolling="no" src="http://rss.haberler.com/partner/RssImage.aspx?img=http://proxy.keltis.com/https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads&width=600&quality=100" style="box-sizing: border-box; max-width: 100%; border-width: 0px; border-style: initial; left: 0px; position: absolute; top: 0px; width: 602px; height: 0px" vspace="0" width="602">

Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir.

Ezel dizisinde Bade rolünde oynamıştır. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. En son Biz Böyleyiz filminin hem hikayesini yazmış hem de başrollerinden birini oynamıştır.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Berrak Tüzünataç Fotoğraflarıyla Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement