Beyaz Show'da Uşak'ın Tanıtım Elçisi Oldu - Son Dakika
Magazin

Beyaz Show'da Uşak'ın Tanıtım Elçisi Oldu

Beyaz Show\'da Uşak\'ın Tanıtım Elçisi Oldu

Uşak'tan 550 kilometre koşarak İstanbul'a giden ve Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına katılarak bir ilke imza atan Uşaklı maratoncu 27 yaşındaki Akın Yeniceli, ilin tanıtım elçisi oldu.

16.05.2013 10:46

Uşak'tan 550 kilometre koşarak İstanbul'a giden ve Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına katılarak bir ilke imza atan Uşaklı maratoncu 27 yaşındaki Akın Yeniceli, ilin tanıtım elçisi oldu.

Uşak'tan İstanbul'a 7 Mayıs'ta zorlu bir maratona başlayan Akın Yeniceli, sırasıyla Kütahya, Bilecik, Kocaeli illerini geçerek 4 günde 765 bin adım koşup İstanbul'a ulaştı. 10 Mayıs'ta Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'da ihtişamlı bir şekilde karşılanan Yeniceli, sporcu kimliği ve doğal davranışları ile sempati topladı. Tanıtımda büyük sıkıntı yaşayan Uşak'ın adının programda hazırlanan VTR'lerle ve Beyazıt Öztürk tarafından defalarca vurgulaması kentin tanıtımına büyük katkı sağladı. Program sonrasında maratoncu Akın Yeniceli, Beyazıt Öztürk'e Uşak'ı simgeleyen el dokuması kilim ile 'Cumhuriyet'i Biz Böyle Kazandık' fotoğrafının yer aldığı seramik hediye etti.

Program dönüşü yorgunluğunu attıktan sonra DHA'ya konuşan Akın Yeniceli, "İstanbul'a Beyaz Show'a koşarken geçtiğim illerde büyük bir ilgiyle karşılandım. Dönüşüm de ise mola verdiğimiz noktalarda yine vatandaşların yoğun ilgisini gördüm. Her gören benimle hatıra fotoğrafı çektirdi. Koşmamdaki tek amacım yaşadığım şehri, yani Uşak'ı tanıtmak, kendi adımı da Türkiye'ye ve dünyaya duyurmaktı. Şu anda iyi bir kulüp bularak maratondaki başarılarımı en üst seviyeye çıkarmak, dünyada Türkiye'nin ve Uşak'ın adını duyurmak istiyorum. Kanal D Beyaz Show ekibine, 6 yıldır benden maddi manevi desteğini esirgemeyen işadamı Hüseyin Keskin'e ve organizasyonu sağlayan Ertunç Öztürk'e teşekkür ediyorum" dedi.

Yeniceli, İstanbul'a koşarken Beyazıt Öztürk için söylediği '17 Benli Şadiye' türküsünden sonra 'Denizin Dibinde Hatcam' adlı türküyü seslendirdi. Yeniceli, "Beyazıt Öztürk'e selam olsun" dedi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Beyaz Show'da Uşak'ın Tanıtım Elçisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement