Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli Açıklaması - Son Dakika
Magazin

Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli Açıklaması

Bige Önal\'dan Aras Bulut İynemli Açıklaması

Ünlü oyuncu Bige Önal ile Aras Bulut İynemli, evlenmeleri beklenirken ani bir kararla ayrılmıştı. Ünlü oyuncu Bige Önal, eski sevgilisiyle ilgili konuştu. İşte haberin detayları...

06.01.2023 13:17  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bige Önal, Etiler'deydi. Oyuncu, aşklarına ikinci şans verdiği Aras Bulut İynemli'yle geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı.

Önal, " Ayrıldık. Hassas bir dönem" dedi. Ayrılık sebebiyle alakalı konuşmak istemeyen Önal, "Aras ile arkadaşlığımız devam edecek. Benim için çok önemli biri. Kaç senelik en yakın arkadaşım, sonuçta" diye konuştu.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşındayken anne babası boşanmıştır. Özel Saint Benoit Fransız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

2006 yılında oynadığı 'Kısmetim Otel' dizisiyle kariyeri başlamıştır. Benim Adım Gültepe, Sen Çal Kapımı, Yeşilçam ve Bodrum Masalı gibi sevilen projelerde rol almıştır.

allowtransparency="true" data-google-container-id="a!4" data-google-query-id="CLWwqf3WsvwCFdfOsgod6gQBGw" data-load-complete="true" height="0" hspace="0" id="aswift_3" marginheight="0" marginwidth="0" name="aswift_3" sandbox="allow-forms allow-popups allow-popups-to-escape-sandbox allow-same- origin allow-scripts allow-top-navigation-by-user-activation" scrolling="no" src="http://rss.haberler.com/partner/RssImage.aspx?img=http://proxy.keltis.com/https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads&width=600&quality=100" style="box-sizing: border-box; max-width: 100%; border-width: 0px; border-style: initial; left: 0px; position: absolute; top: 0px; width: 602px; height: 0px" vspace="0" width="602">

Bige Önal, uzun bir süredir meslektaşı Aras Bulut İynemli ile aşk yaşamış, geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement