Bir Gönülde İki Aşk - Son Dakika
Magazin

Bir Gönülde İki Aşk

atv'nin merakla beklenen yeni dizisi 'İki Yaka Bir İsmail' bu pazar saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

09.05.2012 06:03

atv'nin merakla beklenen yeni dizisi 'İki Yaka Bir İsmail', 13 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle seyircisiyle buluşuyor. Başrolünü Erdal Özyağcılar'ın üstlendiği, Rana Cabbar, Meltem Gülenç, İbrahim Kendirci, Elini Filini'nin de rol aldığı dizi; samimi hikayesiyle sevgiyi, dostluğu ve fedakarlığı anlatırken aynı zamanda da Ege'nin iki yakasının doğal güzelliklerini de gözler önüne seriyor. Türk ve Yunan oyuncuların rol aldığı 'İki Yaka Bir İsmail' dizisinde Türkiye ve Yunanistan'da iki eşi ve aşkı arasında gidip gelen bir balıkçının hikayesi anlatılıyor.

ARADA KALDI

Özyağcılar, 'Balıkçı İsmail' rolü ile büyük bir aşkla ve tutkuyla bağlı olduğu iki kadından da vazgeçemeyen, iki ailesine de aynı derecede sevgiyle bağlı olan ve sürekli arada kalan bir karakteri canlandırıyor.

AYVALIK VE MİDİLLİ'DE ÇEKİLİYOR

Yönetmenliğini Kemal Uzun'un yaptığı 'İki Yaka Bir İsmail' dizisi, Ayvalık ve Midilli Adası'nın doğal güzelliklerini de gösteriyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Bir Gönülde İki Aşk
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bir Gönülde İki Aşk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement