Bir Hayvan Dostu Daha Kürkle Yakalandı! - Son Dakika
Magazin

Bir Hayvan Dostu Daha Kürkle Yakalandı!

Bir Hayvan Dostu Daha Kürkle Yakalandı!

Ender Mermerci de Modaya Uydu! Sosyetenin tanınmış siması, hem kürk giydi hem de hayvansever olduğunu söyledi.

23.02.2013 15:02  Güncelleme: 15:49

Sosyetik Ender Mermerci de son dönemde kürk giyip hayvan dostu olduğunu söyleyenler modasına katıldı.

Elinde sokak hayvanları için yiyecek taşıyan Ender Hanım'ın kürk giyip timsah derisi çanta takması, "Bu ne yaman çelişki" dedirtti.

Bir süre önce de ünlü sanatçı Bülent Ersoy kürkle yakalanmış ve kendini savunabilmek için akla karayı seçmişti.

PETA'NIN KARA LİSTESİNDEKİ ÜNLÜLER

PETA'nın 'kara listesi'nde kürk ya da deri ürünü giysi ya da aksesuarlar kullandıkları için yer alan ünlü isimler şöyle sıralandı:

Jennifer Lopez, Beyonce Knowles, Kate Moss , Paris Hilton, Puff Diddy, Madonna, Naomi Campbell, Nicole Kidman, Usher, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Catherine Zeta Jones, Sarah Jessica Parker, Jessica Simpson.

PETA, bu ünlülere, e-mail yollayıp tehdit etmekten de geri durmuyor. PETA, kürk yada deri urunu giysi ve takı düşkünü ünlülere, hayvan hakları için çırılçıplak soyunmayı da göze alan öteki ünlüleri örnek gösteriyor. "Kürk yada deri ürünü giymektense çıplak gezerim" temasına dayalı olarak PETA için soyunanlar arasında dünyaca ünlü yıldızlar da bulunuyor. PETA için soyunan ünlüler arasında, dünyanın en seksi mankenlerinden biri olarak nitelendirilen Joanna Krupa, tüm dünyada fırtınalar estiren 'Alacakaranlık' (Twilight) filminin güzel yıldızı Christian Serratos, 'Hayalet Sürücü' (Ghost Rider) filminin seksi yıldızı, Küba asıllı Amerikalı Eva Mendes gibi bayan yıldızların yani sıra, bazı erkek ünlüler, müzik ve spor dünyasından tanınmış isimler de yaralıyor.

Aydın Hamza/ Takvim - DHA

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bir Hayvan Dostu Daha Kürkle Yakalandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement