Bir Milyondan Fazla Dinlendi - Son Dakika
Magazin

Bir Milyondan Fazla Dinlendi

Bir Milyondan Fazla Dinlendi

Can Bonomo'nun Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği şarkı halktan büyük ilgi görüyor.

05.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:44

Şarkıcı Can Bonomo'nun bu yıl Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği 'Love Me Back' adlı şarkısı halktan büyük ilgi görüyor. Parça; dijital müzik platformu TTNet Müzik'te sadece bir hafta içinde 1 milyondan fazla kez dinlendi.

Eurovision adaylığının açıklanmasıyla birlikte yalnızca yarışma parçası "Love Me Back" değil Bonomo'nun bir yıl önce yayınladığı albümü "Meczup" da ilgi odağı oldu.

Özellikle Can Saban imzalı videoklipleriyle de dikkat çeken "Meczup" ve "Bana Bir Saz" verin adlı parçalar, son günlerde sanal alemde çok popüler. "Meczup" klibinin yalnızca Müzik Yapımcıları Meslek Birliği (MÜYAP) tarafından yüklenen videosu, 3 milyondan fazla izlendi. Yine yalnızca MÜYAP'ın yüklediği "Bana Bir Saz Verin" videosu da 2 milyon 300 binden fazla izlendi.

Çeşitli kanallardan yüklenen, Eurovision şarkısı "Love Me Back" ise şimdiden 4 milyondan fazla izlendi.

İzmirli Can Bonomo, müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etti. 17 yaşında İstanbul'a gelen Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı. Bilgi Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon Bölümü’nde okudu. Üniversite yıllarında radyoculuk yaptı. Daha sonra televizyona geçerek Number One TV ve MTV’de televizyon programları hazırladı. ??

Müzisyenlik kariyeri, Irwin Welsh’in "Porno" adlı kitabının ilk yaprağına sardığı demosunu Can Saban'a gönderdiğinde yeni bir boyut kazandı. Yaklaşık iki yıllık bir hazırlıktan sonra Ocak 2011’de Can Saban'ın yapımcılığında ilk albümü "Meczup"u yayınladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bir Milyondan Fazla Dinlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement