'Bir Yastıkta' Yepyeni Bölümleriyle Ramazanda Ekranda - Son Dakika
Magazin

'Bir Yastıkta' Yepyeni Bölümleriyle Ramazanda Ekranda

\'Bir Yastıkta\' Yepyeni Bölümleriyle Ramazanda Ekranda

Geçtiğimiz sezon ekranlara merhaba diyen, Cuma akşamlarının sıcak aile komedisi Bir Yastıkta ekibi çekimlerine kaldığı yerden başladı.

09.07.2013 14:56

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Bir Yastıkta ekibi tatilden döndü.

Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak'ın başrollerini paylaştığı Erdal Tosun, Suzan Aksoy, Seray Gözler, Sinan Çalışkanoğlu, Boncuk Yılmaz ve Tolga Canbeyli gibi çok eğlenceli bir kadronun kamera karşısına geçtiği 'Bir Yastıkta' dizisi Emin Gürsoy'un konuk olduğu yepyeni bölümü ve yeni yayın saati ile 12 Temmuz Cuma akşamı TRT1 ve TRT1HD kanallarında saat 21.00'de yeni sezonu başlıyor!

RAMAZAN NEŞESİ SETE DAHA ERKEN GELDİ!

12 Temmuz Cuma akşamı yeni yayın saati 21.00'de TRT1 ekranında sevenleriyle özlem gidermek için gün sayan Bir Yastıkta'yı Ramazan heyecanı sardı. Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle sete Bayram daha erken geldi. Çekimlerde dizinin erkek oyuncuları elleriyle pişmaniye açtı, Ramazan pideleri çekimlerde sofrada yerini aldı, set davul sesleri ile inledi. İzleyenleri kırıp geçiren sitcom dizide bu sezon izleyenler yine çok gülecek çok eğlenecek.

Her bölümünde bambaşka komik maceralara ve trajikomik olaylara götüren dizinin bu hafta ki konuğu ise yılların usta oyuncusu Emin Gürsoy olacak. Ramazan sofrası telaşından, mahalledeki hırsızlara herşeyin birbirine girdiği bir hikayede Emin Gürsoy da şaşırtıcı bir karakterle ekranda olacak.

Bir Yastıkta dizisi TRT1 ve TRT1HD kanalında 12 Temmuz Cuma'dan itibaren her Cuma, 21.00'da sevenlerini kaldıkları yerden güldürmeye devam edeek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Bir Yastıkta' Yepyeni Bölümleriyle Ramazanda Ekranda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement