Bodrum Tatil Günlüğü - Son Dakika
Magazin

Bodrum Tatil Günlüğü

Bodrum Tatil Günlüğü

Seda nedime oldu Eski dansözlerden Sibel Barış, önceki gün hayatını armatör Erkan Selah ile birleştirdi.

26.07.2011 17:08

Seda nedime oldu

Eski dansözlerden Sibel Barış, önceki gün hayatını armatör Erkan Selah ile birleştirdi. Çift, Bodrum'daki Onikon isimli mekanda, yaklaşık 150 kişinin katıldığı bir düğünle dünya evine girdi. Gelinliği Canan Yaka imzası taşıyan Barış'ın nedimeliğini Seda Sayan üstlendi ve ünlü sanatçı düğün boyunca evlilik cüzdanını elinden düşürmedi. Sayan, düğün hediyesi olarak Barış'a tam altın taktı.

Cennet'te aşk

Roman mağazalarının yönetim kurulu üyesi Süleyman Toplusoy ve sevgilisi İpek Çelebioğlu, önceki gün Cennet Koyu'nda tekne sefası yaptı. Gün boyunca denize girip güneşlenen sevgililer, fotoğraflarının çekildiğinin farkına bile varmadı.

Sevdiği herkes yanındaydı

Sosyetik güzel Mine Kalpakçıoğlu, geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi Mert İncekara, oğlu Kaan ve yakın arkadaşları Rıfat-Maria Elhadef çifti ile tekne turu yaptı. Teknede sevgilisi Mert İncekara ile sık sık sarılıp öpüşen Kalpakçıoğlu, denize de şortla girmeyi tercih etti.

Rengarenk Kortay

Ünlü tiyatrocu Göksel Kortay, önceki gün Türkbükü'ndeki Güven Motel'de görüntülendi. Akşam saatlerinde iskelede güneşlenen Kortay, daha sonra pembe tonlarındaki plaj elbisesini giyip bonesini takarak evininin yolunu tuttu.

Sezlongda yatarak giydi

Sosyetik güzel Çiğdem Kayalı, önceki gün Kuum Otel'de yakın arkadaşları Levent Aydan ve Alpay Başaran ile birlikte güneşlendi. Güneşlenirken fotoğraflarının çekildiğini gören Kayalı, yattığı yerde hemen üzerine bir şeyler giyerek, bikinili görüntülenmekten kurtulmak istedi.

Doğum öncesi tatil!

2008 yılında kızı Melina'yı doğuran Melda Kosif, ikinci bebeğine beş aylık hamile. Önceki gün eşi Sinan Kosif ve arkadaşları ile tekne keyfi yapan genç kadın, büyüyen karnı ile objektiflere takıldı. Kosif, bol bol güneşlendi.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bodrum Tatil Günlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement