Buğra Toplusoy, Ceyda Ateş'i 2. Kez Aldattı - Son Dakika
Magazin

Buğra Toplusoy, Ceyda Ateş'i 2. Kez Aldattı

Toplusoy, uğruna babasına rest çekip Amerika'da yaşamaya başladığı Ateş'i aldatıp pişman olmuştu. Toplusoy o yabancı güzelle birlikte geçtiğimiz gün fotoğrafını paylaştı.

16.10.2014 11:21  Güncelleme: 11:41

Ceyda Ateş ile ilişkisine karşı çıktıkları için ailesine rest çekerek ABD'ye giden Buğra Toplusoy'un 3 aydır yabancı bir güzelle aşk yaşadığı fotoğraflarla ortaya çıkmıştı. Toplusoy'un Ceyda'dan af dilemesiyle Ceyda bu olanları hiçe saymıştı.

FRANSIZ GÜZEL İLE AŞK'A DEVAM EDİYOR

"Standartcy" turnesi için Amerika'da bulunan Cem Yılmaz, Avustralya'lı sevgilisi Melani Shepherd'la Miami'de görüştü. Kalabalık bir grupla akşam yemeği yiyen çiftin masasında Buğra Toplusoy da vardı. Toplusoy, çektirdikleri fotoğrafı "Muhteşem bir gösteri, muhteşem akşam yemeği. Çok teşekkür ederiz Cem Yılmaz" notuyla Instagram'da paylaşmasıyla Toplusoy'un karşısında oturan bayanın 3 ay birliktelik yaşadığı Fransız güzel olduğu ortaya çıktı.

AYNI GECE CEYDA DA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İhanet haberlerini ısrarla yalanlayan Ateş ise aynı saatlerde arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı. Kutlamada çekilen bir fotoğrafa "Ama bir eksik var" notuyla Toplusoy'u da etiketledi.


Buğra Toplusoy, Ceyda Ateş\'i 2. Kez Aldattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Buğra Toplusoy, Ceyda Ateş'i 2. Kez Aldattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • CEVHER: YOK BU KIZ GERİZEKALI. . HALA AŞIKIIIMMMM AŞIK OLDUUUUMMM SEVİYOMMM O YAPMAAZZ DİYE DOLANIYO. . ALLAH AKIL FİKİR VERSİN 13 0 Yanıtla
    aslı: para para para 0 0
  • ahsen gurbet: Aldatma işleri mode bu ara. 6 0 Yanıtla

Advertisement