CNN Türk'ün simge ismi Bünyamin Sürmeli kanalla yollarını ayırdı - Son Dakika
Magazin

CNN Türk'ün simge ismi Bünyamin Sürmeli kanalla yollarını ayırdı

"Havayı Koklayan Adam" lakabı ile tanınan ve sunduğu hava durumu programları ile CNN Türk'ün simge isimlerinden biri haline gelen Bünyamin Sürmeli, 21 yılın ardından kanalla yollarının ayırdı.

08.02.2021 19:25  Güncelleme: 08:00

Demirören Medya Grubu'na ait CNN Türk kanalında 21 yıldır hava durumu programları sunan meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli, kanaldan ayrıldığını duyurdu.

"21 YIL 3 AY ALLAH'A ISMARLADIK"

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden ayrılığı duyuran Havayı Koklayan Adam, paylaşımına, "21 yıl 3 ay. Allah'a ısmarladık CNN Türk" notunu ekledi. Sürmeli, ayrılığa ilişkin herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Bünyamin Sürmeli, CNN Türk'e veda etti

BÜNYAMİN SÜRMELİ KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi, Meteoroloji Mühendisliği bölümü mezunu olan Bünyamin Sürmeli, öğrencilik zamanlarından itibaren hava durumu tahminleriyle ilgilenmeye başladı. Kadir Çöpdemir ve Geveze'nin radyo programlarına katılarak tahminlerde bulunan Sürmeli'ye, Geveze tarafından "Havayı Koklayan Adam" lakabı takıldı. Henüz öğrenci iken CNN Türk'ten teklif alan Bünyamin Sürmeli, 2001 yılından bu yana kanalda görev yapıyordu.

Bünyamin Sürmeli, CNN Türk'e veda etti
CNN Türk\'ün simge ismi Bünyamin Sürmeli kanalla yollarını ayırdı

Son Dakika Magazin CNN Türk'ün simge ismi Bünyamin Sürmeli kanalla yollarını ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Berto21: iyi olmus hava durumunu anlatirken guneydogudan bahsetmezdi pek 19 104 Yanıtla
  • hava tahmini: you tube kendi kanalından daha çok para kazanacak kimseye bağlı şekilde çalışmadan free olacak başka sebep yok bence 2 0 Yanıtla

Advertisement