Burak Sergen'den müjdeli haber geldi: Taburcu olması bekleniyor - Son Dakika
Magazin

Burak Sergen'den müjdeli haber geldi: Taburcu olması bekleniyor

Burak Sergen\'den müjdeli haber geldi: Taburcu olması bekleniyor

12 Nisan günü evinde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Burak Sergen'in, koronavirüse yakalandığı tespit edilmişti. Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü oyuncudan güzel haber geldi. Sergen'in sağlık durumunun iyiye gittiği ve yakında taburcu edileceği öğrenildi.

12.05.2021 09:47  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz'in başrol oyuncularından Burak Sergen, 12 Nisan günü evinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen ve yoğun bakıma alınan oyuncu, durumu ağırlaşınca entübe edilmişti.

NORMAL ODAYA ALINDI

TV100'de yer alan habere göre, sağlık durumu iyiye giden Burak Sergen, yoğun bakımdan normal odaya alındı. Ziyaret yasağı olduğu için kimseyle görüştürülmeyen başarılı oyuncunun önümüzdeki hafta taburcu olması planlanıyor.

1 aydır yoğun bakımda yatan Burak Sergen'den müjdeli haber geldi

OĞLU DA KORONAYA YAKALANMIŞTI

Sadakatsiz'de rol alan oyuncunun dizide de kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda olduğu sahneler yazılmıştı. Burak Sergen'in 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen de geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmış ve hafif şekilde atlatmıştı.

Son Dakika Magazin Burak Sergen'den müjdeli haber geldi: Taburcu olması bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Seko: Çok iyi oyuncu hep dua ettim sevindim iyileşme sine 6 0 Yanıtla
  • SİİRTLİ: İSTANBULDA VAKALAR HALA ÇOK YÜKSEK HİNDİSTAN MUTASYONU ÇOK TEHLİKELİ VE ÖLDÜRÜCÜDÜR,TÜRKİYEDE LOKANTA RESTAURANT KAFELER NARGİLE KAFELER DİSKOLAR YAZ SONUNA KADAR KAPALI OLMALIDIR,SADECE PAKET SERVİS OLMALIDIR,BU İŞİN ŞAKASI YOKTUR 4 0 Yanıtla

Advertisement