Çağla Şikel: Siz Erkekler Annenize Sorun - Son Dakika
Magazin

Çağla Şikel: Siz Erkekler Annenize Sorun

Çağla Şikel: Siz Erkekler Annenize Sorun

Ünlü manken, kendisiyle ilgili "Çağla, anne olduğunu yeni anladı!" diye yapılan haberlere çok kızarak "Fazla konuşmasanız da annenize sorarsanız iyi edersiniz!" dedi.

03.09.2015 11:50  Güncelleme: 11:53

Çağla Şikel kendisiyle ilgili yapılan "Anne olduğunu yeni anladı!" şeklindeki haberlere sert bir yanıt verdi.

"BUGÜN DAHA BİR ANNE OLDUM SANKİ" DEMİŞTİ

Çocuğu okula başladığı için oldukça heyecanlanan ve bu süreçte yaptıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Çağla Şıkel, bir paylaşımında "İlk okula başladığında bugün daha bir anne oldum sanki" cümlesi kurmuştu. Bu cümle sonrasında 'Çağla'nın aklı başına geldi anne olduğunu yeni anladı' başlığıyla bir haber yapılınca güzel isim adeta çılgına döndü ve sosyal medya hesabından uzun bir metin yayınladı.

"ANNELİK KONUSUNDA ÇOK HASSASIM"

Şikel, haberleri yapanlara istinaden kaleme aldığı metni "Bu haberi yapanlar erkek ise tabi ki.. Eğer bir kadınsa daha anne olmamış demektir" notuyla paylaştı. İşte Çağla Şıkel'in sitem ve tepki dolu o satırları:

"Her konuda biraz daha anlayışlı olabilirim ama annelik konusunda çok hassasım bilen bilir! Haberi yapan arkadaşlara sesleniyorum…"

"FAZLA KONUŞMAZSANIZ İYİ EDERSİNİZ"

Bir kadın anne olduğunu bebek rahmine düştüğünde anlar ve hisseder. Saçının telinden tırnaklarına kadar hem bedensel hem ruhsal değişim yaşar sonrasında da bebeğiyle birlikte o eşsiz duygularla büyür ve büyütür.

Siz erkekler hayatınız boyunca yaşayamayacağınız bir duygu için fazla konuşmazsanız ya da bir annenize sorarsanız iyi edersiniz! Saygılar.



Son Dakika Magazin Çağla Şikel: Siz Erkekler Annenize Sorun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • *****: Haklı. Kadının anneligini sorgulamak kimseye kalmadı. Herkes haddini bilsin. 6 1 Yanıtla
  • 06: Benimle ilk tanistiginda ki cümleyi söyle sana inanayim herkes 6. His olmuş. 2 0 Yanıtla
  • 06: Anne olmak kadar güzel bir şey varmı? 2 0 Yanıtla

Advertisement