Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta anlattı: Aldatılmış, kalbi kırık - Son Dakika
Magazin

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta anlattı: Aldatılmış, kalbi kırık

Can Yaman\'ın eski sevgilisi Diletta Leotta anlattı: Aldatılmış, kalbi kırık

Ünlü oyuncu Can Yaman'ın evlilik teklifi ettiği Diletta Leotta anlattı. İtalyan güzel Diletta Leotta, Türkiye'ye gelip ailesiyle tanıştığı ve evlenecekken ayrıldığı eski aşkı Can Yaman'la ilgili konuştu. İtalyan güzelin açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

18.03.2022 11:56  Güncelleme: 12:01

Uzun süre aşk yaşadığı ve evlenme teklifi ettiği İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile 2021'in son aylarında ayrılan Can Yaman bu hamlesiyle şaşırtmıştı. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncunun adı bu sürpriz ayrılığın ardından "Violet Like the Sea" projesindeki partneri Francesca Chillemi ile aşk dedikodularına karışmıştı.

''CAN 2017'DE ALDATILMIŞ''

Güzel spiker, bir İtalyan gazetesine verdiği röportajda; 2021 sonunda ayrıldığı oyuncunun güven sorunu olduğunu söyledi. Leotta'nın "Can, 2017 yılında bir kadın tarafından aldatılmış. Bu yüzden de kalbi kırılmış" dedi.

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta anlattı: Aldatılmış, kalbi kırık

GÖZLER BESTEMSU ÖZDEMİR'E ÇEVRİLDİ

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Bu sözler üzerine gözler Can Yaman'ın 2017 yılında ayrıldığı Bestemsu Özdemir'e çevrildi. Yaman ile aşkını o sene bitiren Özdemir'in oyuncu tarafından ihanete uğradığı konuşulmuştu.

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta anlattı: Aldatılmış, kalbi kırık

Ancak Diletta Leotta'nın iddiası, tam aksini gösterdi. Bu arada Yaman, kadınlara karşı sergilediği tavır ve sözlerle birçok defa eleştirilmişti.

29 yaşındaki Özdemir, o dönem ayrılıkla ilgili "İki tarafta ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık" demişti.

Son Dakika Magazin Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta anlattı: Aldatılmış, kalbi kırık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement