Cem Yılmaz Kırdı Geçirdi - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz Kırdı Geçirdi

Cem Yılmaz Kırdı Geçirdi

Cem Yılmaz'ın, sosyal medya ve teknolojiyle ilgili sorulara verdiği cevaplar teknoloji zirvesine damga vurdu.

29.11.2012 06:03  Güncelleme: 09:19

Turkcell Teknoloji Zirvesi 2012'ye katılan Cem Yılmaz, sosyal medya ve teknolojiyle ilgili sorulara komik cevaplar verdi. İşte Yılmaz'ın söyledikleri:

Twitter hesabım neredeyse 'ulusa sesleniş' kadar... Biraz az olsaydı, insanlarla paylaşacak güzel bilgiler vardı elimde. 'Evdeyim', 'birazdan uyanacağım' gibi.

Üretme konusunda parlak bir şeylerin olmasını ümit ediyorum. Ciddi bir fırsat yaratıyor bu platformlar. Küçümsediğimden değil; Twitter'da gösterecek bir hünerim olmadığı için göstermiyorum.

Film setlerimde; hem cilalı taş, hem de günümüz teknolojisini kullandım. Teknolojiyi kullanabilen insanlar sayesinde bize ekmek çıkıyor.

Meraklı çocuklar gelip bana sorduklarında mesleğimi yapmalarını tavsiye etmiyorum. Niye en azından bir on sene daha yiyeyim bu işin ekmeğini diye.

SORULAR KIMI

Cem Yılmaz teknoloji ile aranız nasıldır sorusuna "benim teknoloji ile değil de zirve ile aram çok iyidir zirve dediler koştum geldim" dedi.

Çocukluığunda kendi neslinin teknolojiden korktulduğunu belirten Cem Yılmaz daha sonra insana olan ihtiyacın kesin olduğunu gördüğünü bir anısı ile anlattı.

"Bir fuara gitmiştim içerde dans eden robotlar falan var neyse otoparkın girişinde bir bariyer var. Bu bariyer otomatik ve kalkmıyor. 5 tane abi bunu kaldırmaya çalışıyor. O an anladım ki hala insana ihtiyaç var.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz Kırdı Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement