Haluk Bilginer'in Cesur Sahneleri Dillere Düşecek - Son Dakika
Magazin

Haluk Bilginer'in Cesur Sahneleri Dillere Düşecek

Haluk Bilginer\'in Cesur Sahneleri Dillere Düşecek

Ekim'de izleyici ile buluşacak 'Nehir' isimli tiyatro oyununda, ünlü oyuncu Haluk Bilginer ile Canan Ergüder'in cesur sahneleri yer alacak.

14.09.2013 06:02  Güncelleme: 08:34

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer, kurucusu olduğu Oyun Atölyesi'nin sergileyeceği yeni oyun 'Nehir' için kolları sıvadı. Bilginer oyunun başrolünü Canan Ergüder ile paylaşacak. Ekim'de izleyiciyle buluşacak olan oyunda; Bilginer'in Ergüder ile olan cesur sahneleri çok konuşulacak.

OYUNA ÖZEL BESTE

Oyunda kullanmak için bir şiir seçen ve şiiri besteleten usta oyuncu, provalar sırasında senaryoda beğenmediği yerleri değiştirip yeniden yorumluyor. 26 Ağustos'ta provalarına başlanan oyunun sahne tasarımı Gamze Tuş, müzikleriyse Tolga Çebi imzalı. Jez Butterworth'un kaleme aldığı, daha önce İngiltere'deki The Royal Court Theatre'da perde açan oyun büyük beğeni toplamış ve tiyatro eleştirmenlerinden tam not almıştı.

TEKİNDOR'UN OĞLU ÇEVİRİYİ YAPTI

Jez Butterworth un eseri olan oyunu, Zerrin Tekindor ve Çetin Tekindor'un 23 yaşındaki oğulları Hira Tekindor Türkçe'ye çevirdi. Bilindiği gibi Haluk Bilginer, Zerrin Tekindor ile aşk yaşıyor. Zerrin Tekindor, oyunun provalarıyla yakından ilgilenirken, oyunun baş rol oyuncularından Ayça Bingöl, ilk hafta gerçekleştirilen provalara katılamadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Haluk Bilginer'in Cesur Sahneleri Dillere Düşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement